IL Havdur

Skader og forebygging

Medisinveske

Alle lag skal ha medisinveske med isposer, isspray, støttebandasje, sportstape, plaster og annet utstyr som kan være nyttig i akutte tilfeller. Ta kontakt med materialforvalter dersom medisinkoffert mangler eller den må etterfylles.

Veiledning for akutt skadebehandling

Alle støtteapparat skal sette seg inn i grunnleggende behandling av vanligste skader/ulykker som kan skje på en fotballbane. Se vedlegg, laminer gjerne en kopi til å ha i medisinveska.

Skadefri

Skadefri - Fotball  - en portal fra Senter for idrettsskadeforskning. Det er en egen underkategori som omhandler fotballskader. Hvilke skader er mest hyppige, hvordan unngå- og forebygge mot skader. Hovedfokuset må alltid være å unngå skader. God og riktig oppvarming er et godt hjelpemiddel for å oppnå nettopp det. Skadefriportalen inneholder blant annet en guide som heter Spilleklar, som beskriver ulike Oppvarmingsøvelser man kan bruke.

Helårsfotball - Kulderåd fra Norges Fotballforbund

Norges Fotballforbund har noen rådgivende retningslinjer rundt fotball i lave temperaturer. De er skrevet av leder for NFFs medisinske utvalg Thor Einar Andersen. Ull er ikke tull!

? Besøksadresse
Eikebergvegen 31, 4054 Tjelta
? Postadresse
Idrettslaget Havdur
Postboks 14, 4063 Tjelta
? Organisasjonsnummer: 983 402 445
? Kontonummer: 3206.20.59043

? Daglig leder: Anne Nygård
Tlf: 936 07 935 / E-post:
daglig_leder@havdur.no
? Leder hovedstyret: Jone Hamre
Tlf: 976 49 727 / E-post: l
eder@havdur.no
? Leder fotballgruppen: Aina Nylund
Tlf: 908 73 087 / E-post:
leder@fotball.havdur.no
? Leder håndballgruppen: Nina Nordmo

Tlf: 977 37 522 / E-post: kontakt.havdur.handball@gmail.com
? Leder Idrettsskolen: Kjersti Skei
Tlf: 924 29 818 / E-post: kjerstiskei@hotmail.com

____________________________________________________________________________________
Bli grasrotgiver til Idrettslaget Havdur du også!
Vi vil få 5% av beløpet du spiller for, og det koster deg ingenting.

Send sms Grasrotandelen 983402445 til 2020