IL Havdur

Treningsøkta.no

Hva er treningsøkta.no?

Treningsøkta.no er en nettbasert treningsplattform for planlegging av treningsøkter gjennom gjenbruk av øvelser fra et rikholdig bibliotek. Biblioteket har beskrivelser, illustrasjoner og ofte videosnutter som viser hvordan øvelsen pågår. Man kan også beskrive sine egne øvelser, og dele dem med andre trenere i klubben.

Hvordan får jeg tilgang til treningsøkta.no?

Norges Fotballforbund, i samarbeid med Statoil og Telenor, har inngått en samarbeidsavtale med S2S hvor trenere, ledere, spillere i norske klubber vederlagsfritt får full tilgang til treningsøkta.no. Dette gjelder også Havdur Fotball! Alle som er involvert i å trene fotballag i Havdur oppfordres herved til å be Sportslig Leder om brukernavn/passord.

Hvordan bruker man treningsøkta.no?

Først og fremst er dette en inspirasjonskilde og en plass man kan lære mye om fotball. Man må ikke nødvendigvis planlegge hver eneste økt, det kan være lurt å begynne med å velge/lage 3-4 økter per halvår. Variasjon og repetisjon skal være i balanse. Desto yngre barna er desto mer repetisjon trenger de.

Trenere som deltar på C-lisens kurs må ta i bruk treningsøkta.no. Der lærer man hvordan ei treningsøkt skal deles inn etter malen:
- Sjef over ballen
- Spille med og mot
- Smålagsspill
- Scoringstrening

Utover dette har NFF laget skoleringsplaner for de ulike alderstrinnene. Her er det mange ferdiglagde treningsøkter.
- 6-8 år: 24 temabaserte treningsøkter - 60 min./økt
- 9-10 år: 24 temabaserte treningsøkter - 90 min./økt
- 11-12 år: 24 temabaserte treningsøkter - 90 min./økt
- 13-19 år: 57 temabaserte treningsøkter: Angrepsspill

? Besøksadresse
Eikebergvegen 31, 4054 Tjelta
? Postadresse
Idrettslaget Havdur
Postboks 14, 4063 Tjelta
? Organisasjonsnummer: 983 402 445
? Kontonummer: 3206.20.59043

? Daglig leder: Anne Nygård
Tlf: 936 07 935 / E-post:
daglig_leder@havdur.no
? Leder hovedstyret: Jone Hamre
Tlf: 976 49 727 / E-post: l
eder@havdur.no
? Leder fotballgruppen: Aina Nylund
Tlf: 908 73 087 / E-post:
leder@fotball.havdur.no
? Leder håndballgruppen: Nina Nordmo

Tlf: 977 37 522 / E-post: kontakt.havdur.handball@gmail.com
? Leder Idrettsskolen: Kjersti Skei
Tlf: 924 29 818 / E-post: kjerstiskei@hotmail.com

____________________________________________________________________________________
Bli grasrotgiver til Idrettslaget Havdur du også!
Vi vil få 5% av beløpet du spiller for, og det koster deg ingenting.

Send sms Grasrotandelen 983402445 til 2020