Bøler IF

Forsikring/lisens/skader

Forsikring/lisens/skader

Medlemmer av Bøler håndball er forsikret mot skader som inntreffer under organisert trening frem til det året de fyller 13. år. Etter dette MÅ det løses lisens (forsikringe i idretten). Skader som oppstår under trening eller kamp MÅ meldes idrettens skadetelefonen før behandling. Ved akutt skade kan skaden meldes inn etter behandling. Telefonnummer til idrettens skadetelefon - Telefon 02033

Skadetelefonen er en telefonbasert rådgivningstjeneste med spesialkompetanse på idrettsmedisin. Telefonen gir gode råd om skadeforebygging og hva man bør gjøre ved akutte skader. Nytt for sesongen er også at all behandling som skal omfattes av lisensforsikringen må bestilles via Idrettens Skadetelefon og vil skje i et kvalitetssikret behandlernettverk.

Åpningstider er alle dager 0900 – 2100.

Oppstår det idrettsskade eller andre hendelser som er omfattet av håndballforsikringen, meldes skaden på nett på

Er du under 18 år må skademelding fylles ut av foresatte. Gjensidige vil så kontakte deg for å avklare om skaden er dekket og informerer om videre saksgang og Skadetelefonen kontakter deg for bestilling av utredning/behandling.

Les mer på hånballforbundets sider. Finner du ikke svar på det du lurer på der - så klikk lenken PRAKTISK INFO på håndballforbundets side, så får du frem flere sider som omhandler lisens.

Bøler IF
Postboks 4 Bøler, 0620 Oslo
post@bolerif.no

Haraløkka Idrettsanlegg, Bølerlia 161, 0689 Oslo
    Bøler Flerbrukshall, Utmarkveien 4, 0689 Oslo

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift