IL Havdur

Prosedyre ved Fotballskade

Alle som spiller fotball for Havdur er omfattet av en grunnforsikring. Det er et vilkår at vedkommende er medlem av klubben. Støtteapparat, spiller (foreldre/foresatte), styre og idrettsskadeforsikringen har alle ulike ansvarsområder i prosedyren. Ved skade er saksgangen som følger:

Akutt behandling ► Informer om skade/forsikring ► Registrer skade ► Behandling ► Oppfølging

Se vedlagt prosedyredokument (docx og pdf format) for detaljer på hvert hovedpunkt.

Alle skader som trenger behandling og oppfølging skal registreres, både av hensyn til behandling/oppfølging, eventuelle komplikasjoner samt ajourhold av skadestatistikk.

Prosedyren revideres årlig i januar/februar, dette sammenfaller med Fotballforbundets fornyelse av fotballforsikringen. Dersom vedlagte prosedyrer ikke er oppdaterte innen slutten februar vennligst ta kontakt med Havdur Fotballs styre omgående.

? Besøksadresse
Eikebergvegen 31, 4054 Tjelta
? Postadresse
Idrettslaget Havdur
Postboks 14, 4063 Tjelta
? Organisasjonsnummer: 983 402 445
? Kontonummer: 3206.20.59043

? Daglig leder: Anne Nygård
Tlf: 936 07 935 / E-post:
daglig_leder@havdur.no
? Leder hovedstyret: Jone Hamre
Tlf: 976 49 727 / E-post: l
eder@havdur.no
? Leder fotballgruppen: Aina Nylund
Tlf: 908 73 087 / E-post:
leder@fotball.havdur.no
? Leder håndballgruppen: Nina Nordmo

Tlf: 977 37 522 / E-post: kontakt.havdur.handball@gmail.com
? Leder Idrettsskolen: Kjersti Skei
Tlf: 924 29 818 / E-post: kjerstiskei@hotmail.com

____________________________________________________________________________________
Bli grasrotgiver til Idrettslaget Havdur du også!
Vi vil få 5% av beløpet du spiller for, og det koster deg ingenting.

Send sms Grasrotandelen 983402445 til 2020