Bøler IF

Utstyr og drakter

Utstyr og drakter

Bøler håndball oppfordrer medlemmer til å stille i klubbens treningsdress. Dette er viktig med tanke på lagsfølelse og samhold. Dette er supre gaveønsker.

Bøler håndball har utstyrsavtale med UMBRO. Via Comet sport på Lillestrøm får vi kjøpt slikt utstyr i klubbens farger og med Bøler håndball sin logo. Spillerdraktene/overdelene kjøpes inn til lagene ved behov. Av hygieniske hensyn bestiller hver enkelt spiller inn egen shorts i klubbens farge (blå shorts).

Comet sport inviteres til Bølerhallen to ganger i året, høst og tidlig vår, for å ta imot bestilling av treningsdresser, shorts, gensere etc. De har med kortterminal og betalingen skjer i hallen. Dersom det ønskes trykk av navn/initialer på treningsdress, avtales dette direkte med kundebehandler ved bestilling. Varene kommer til draktansvarlig, så sørg for å merk bestillingen med lagsnavn (2003, 2004 etc...) i tillegg til navn.

Ved behov for utstyr, meld dette inn til foreldrekontakt/oppmann på ditt lag som bringer dette videre til utstyrsansvarlig i klubben.

Lagene står fritt til å velge annen leverandør om det er ønskelig, men spillerdraktene lagene får fra klubben skal brukes som hjemmedrakter.

Bøler IF
Postboks 4 Bøler, 0620 Oslo
post@bolerif.no

Haraløkka Idrettsanlegg, Bølerlia 161, 0689 Oslo
    Bøler Flerbrukshall, Utmarkveien 4, 0689 Oslo

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift