Holmen Hockey

Kafé Redline

Kafé Redline

Generelt

Kafé Redline er klubbens ansikt utad og en av klubbens viktigste inntektskilder. Som medlem og foresatt i Holmen Hockey har vi ikke mange dugnader, men alle må gjøre sin tjeneste som kafévakt. Kaféen er et samlingssted for klubbens medlemmer og som kafévakt har du en viktig rolle i det miljøskapende arbeidet i klubben.

Alle lag får en gitt periode som de er ansvarlige for at kaféen er åpen. Uteblitt kafévakt blir fakturert med kr. 1000,-

Kafeen har åpningstid kl 1700-2100 på hverdager, kl 0900-1800 på lørdager og kl 1100-1800 på søndager. Er det kamp i hallen og den varer lenger en normal åpningstid skal vakten alltid holde åpent ut andre periode.

Praktisk

Til vakten skal du ta med 5 liter vaffelrøre og litt melk til kaffen du selger. Vi hadde satt pris på om noen av vaktene hadde tatt bryet med i tillegg å lage en langpanne med kake. Det siste er frivillig, men veldig populært! Kjøp også gjerne med litt frukt og legg kvitteringen i kassen.

Når vakten er slutt skal renholdsplanen følges. Det er ingen ting så surt som å overta en skitten kafe, husk at det kommer en kafevakt etter deg!

Vi har forståelse for at det er vanskelig å til enhver tid stille to på vakt, men i helgene og ved kamper skal det alltid være to i kafeen på hvert skift. Sjekk under Is-/treningstider hvilke aktiviteter som foregår under din vakt.

Vi gir åpning for selv å bedømme behovet for bemanning på vanlige ukedager.

Ved stor aktivitet i hallen pass på at det er stekt opp nok vafler. Spesielt gjelder dette når Hockeyskolen pågår, sørg da for å steke opp en stor vaffelhaug FØR denne er slutt! Har du for lite vaffelrøre, så er det vaffel-mix i skapet.

Huskeliste

- Tell opp kassen, det skal alltid ligge kr. 1000 i veksel (mest mynt)

- Sett frem syltetøy, sukker etc.

- Stek opp vafler mens Hockeyskolen pågår

- Ved slutten av vakten skal renholdsplan følges:

  • Kjør renseprogram på kaffemaskinen, se egen instruks.
  • Gulvene skal først støvsuges og deretter vaskes på kjøkkenet og i kafeen.
  • Gulvvannet tømmes ikke i vasken, men utenfor hallen.
  • Tøm søppel og sett i nye sorte poser.

- Fyll opp kjøler med brus fra boden ute i hallen.

- Skriv ut kasseoppgjør fra kassen og legg oppgjøret i safen.

- Mangler det varer, send en SMS til 992 57 899.

- Hallvakten kontaktes for låsing etter slutt.

- Søppel skal kastes i container på utsiden. Nøkkel ligger hylle på veggen, puck merket med "container".

- Overskudd av vaffelrøre bes lagt i fryseboksen i bakrommet. Sett på dato! Vi har ofte bruk for litt ekstra.

Sist men ikke minst; dersom vakten er stille, hvorfor ikke se etter om det er noe som kan sette kaféen ytterligere i bedre stand, en hylle, et skap etc. som burde vaskes?

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift