Teisen IF

Om Teisen IF

Vi er en frivillig organisasjon. Dette innebærer at klubben drives på dugnad av de som er medlemmer. Dugnad innebærer at samtlige medlemmer av og til må gjøre oppgaver som klubben har. Husk at ingen får lønn for å drive klubben, alt baseres på gleden av å delta sammen med andre, og ikke minst fotballglede for alle barna i klubben! Vårt mål er enkelt og greit at barna skal være med så lenge som mulig. Det vil si at vi først og fremst satser på at det skal være gøy for barna å spille for klubben, og så kan det hende at noen av barna utvikles til å bli gode fotballspillere samtidig. I Teisen IF topper vi ikke lagene, men satser på at alle får spille like mye. Teisen IF har et styre som legger til rette for alt som skal gjøres og koordinerer de dugnadene klubben arrangerer.

Teisen Idrettsforening
Ole Deviks vei 17