Skien Ishockeyklubb

Skøyteskolen info

Skøyteskolen info

 

 

 

 

 

 

 

 

Skien ishockeyklubb sin skøyteskole hadde oppstart i uke 42, 2017.Vi har kontinuerlig opptak av nye barn hele sesongen. Skøyteskolen er for barn fra 4-15 år som har lyst til å lære å stå på skøyter. Fokuset vil være på grunnleggende skøyteferdighet, etter hvert er det mulig for de som ønsker det å fortsette sin utvikling på hockeyskolen/aldersbestemte lag. Skøyteskolen har 1-2 treninger i uken og koster 1500 nok for hele sesongen, 750 nok for en halv sesong. Aktivt medlemskap i Skien ishockeyklubb inkluderer også fri tilgang til uteisen.

Treninger:

Onsdag 18:00 - 19:00

Søndag 09:30 - 10:30

(trykk her for å se eventuelle endringer)

Les mer

Kontaktinformasjon til klubb:

For mer informasjon, og registrering send en epost til ishockeyskolen@gmail.com

E-post til klubben: post@skienhockey.no
Besøksadresse: Moflataveien 9, 3733 Skien
Postadresse: Postboks 2542, 3702 Skien
Web: www.skienhockey.no

Treningstider:

En sjelden gang må vi skyve på en trening eller avlyse. Gjør det til en vane å sjekke hjemmesiden, da timeplanen her oppdateres jevnlig.

Trenere:
Denne sesongen er;
· Timo Frondelius 
· Pål Morten Hansen

I tillegg assisterer foreldre ved behov

Utstyr:
God vannavstøtende vinterbukse ikke for varm, gode vannavstøtende hansker (ikke de tynneste), hjelm med gitter er anbefalt men alpin / sykkelhjelm går også bra, samt skøyter. Fokus for de yngste er å oppleve mestring på skøyter.

Skøyter og sliping

En forutsetning for å oppleve mestring på is med skøyter på beina er at skøytene er i rett størrelse, kan strammes tilstrekkelig og er slipt. Vi anbefaler å benytte snøreskøyter. Sliping gjøres av klubben, og det er tilbud om sliping en gang i uken etter trening. Om dere kjøper nye skøyter er det fint hvis dere får butikken til å slipe dem for dere, da det tar tid å slipe helt nye skøyter. Evt. bruk de «gamle» en trening til å få de nye slipt etter treningen.

Garderobe:
Skøyteskolen benytter garderobene i ishallen ved trening. 

Klubbens verdisyn:

Skien Ishockeyklubb skal være en tillitsfull, engasjert og inkluderende klubb. Ha høy etisk standard blant alle tillitsvalgte, trenere, aktive, foreldre, publikum og supportere. Målsetningen er å skape et godt sosialt miljø for barn, ungdom og voksne, samt gi en livslang glede av deltagelse i idretten.

Mål og verdisyn for klubben er beskrevet i sportsplanen som kan leses på http://kxweb.no/portal/public/showContentCategory.do?id=948511420

Kontingent og medlemskap

Klubbens forsikring dekker kun for betalende medlemmer. Vi oppfordrer også foreldre til å melde seg inn i klubben. Fra vedtektene: § 5 For å ha stemmerett må man være fylt 15 år, og hatt gyldig medlemskap i minst 1 måned og ha oppfylt medlmesforpliktelsene.

Se for øvrig klubbens vedtekter under KLUBBINFO på www.skienhockey.no

Les mer

Med vennlig hilsen

Skien Ishockeyklubb


 

Powered by 123ContactForm | Report abuse

 

Skien Ishockeyklubb
Moflateveien 9
3733 Skien

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift