Skien Ishockeyklubb

Skøyteskole beskrivelse 2017

Skøyteskole beskrivelse 2017

Skøyte- og Hockeyskolen


 

Powered by 123ContactForm | Report abuse


Vi har nå startet påmeldingen for sesongen, meld dere på nå!

 • Treningstider finner du lenger nede på denne siden.
 • Påmeldingsskjema finner du lenger nede på denne siden (påmeldte vil få oppdatert om oppstart pr. email)

Vi ønsker dere leser hva vi har skrevet!
Vi ønsker at dere tar dere litt tid, «skumleser» først, for så å kikke litt ekstra hva dere leter etter av spørsmål…
Dere skulle finne alt her, svarene og tips til hva Skøyte og hockeyskolen er for noe… og dere er hjertelig velkommen


Hos oss får ALLE nybegynnere PRØVE 2 ganger GRATIS!
(vi skal ikke lure noen å begynne på noe, som de ikke har lyst til å gjøre)


På vår skøyte og hockeyskole kan barn begynne når de har lyst…

Vi har alltid plass til flere barn… spesielt de som er født i 2012, 2011, 2010, 2009, 2008
har vi rekrutteringsfokus på denne sesongen, og håper på mange  finner veien til oss nå.

 • Skien IHK ønsker rene års-lag fra 6 år (U7-lag) og oppover til U20 fordelt på rene årslag for jenter og gutter.

 

 • All trening hos oss
  skal og må være gøy
  ,
  Allt trening skal ha mål og mening i det vi gjør,
  slik at det vil bli fremgang…

 

2venner

Spesielt viktig for oss i denne sesongen er å rekruttere inn spillere til disse yngste årslagene som er neste års U7 lag 

 

 • Yngre barn, dvs født i 2014 = Det er bare å komme, men modenhet spiller nok inn her en del for denne årsgruppen. Disse unge elevene er med på det de synes er gøy, og må nok ha litt mer oppmuntring/oppfølging av foreldrene sine…. man kan vel si at 15 minutter er lengre enn 10 minutter, dvs noen ganger er det kjekt, andre ganger så er det litt dummere. De følger treningen når det er gøy. og som sagt må dere hjelpe dem til å like dette… Men hockey kanskje noe av det kjekkeste et barn kan være med på

🙂

 • Barn født 2013 = Dette er spillere som er i sitt 4 år, vi ønsker inn flest mulig, både jenter og gutter for å lage en størst mulig stamme i laget før neste sesong, slik at vi har mange spillere å bygge på. I denne årsgruppen blir det nok spesielt at de vil holde seg i skøytegruppene, men i slutten av sesongen vil flere av dem ta steget videre til hockeyskolen… alt etter modenhet og nivå på skøytingen.
 • Barn født 2012 (U6) = er den årsgruppen vi har spesielt hovedfokus på denne sesongen. Det er 2011 årsgruppen som blir neste års U7 lag. Vi ønsker å ha en god og stor stamme med mange jente og guttespillere her. Jenter og gutter vil bli delt inn i seperate lag. Desto flere spillere som kommer, desto flere lag lager vi. Når Vårsemesteret starter, vil det bli gjort tiltak som kan sveise spillerene mer i sammen, og det vil bare bli kjekkere og kjekkere.
 • Spillere født 2011 (U7) = U7 lagene for jenter og gutter er allerede etablerte, men laget og klubben ønsker flere spillere inn her. Desto flere spillere som kommer, desto flere lag lager vi. Alle i laget får være med å spille like mye når det spilles kamper. Barn i denne alderen lærer fort, og mange fra hockeyskolen vil tidlig oppnå nivået for å begynne i årsgruppens lag. De spillerene som gjør litt ekstra her, dvs går litt på ekstra på uteisen vil raskere komme over til årsgruppen.
 • Spillere født 2010 (U8) = U8 laget har nå startet på sin 2 sesong som lag, og det trengs påfyll av spillere til laget for jenter og gutter. Desto flere spillere som kommer, desto flere lag lager vi. Alle i laget får være med å spille like mye når det spilles kamper. Barn i denne alderen lærer fort, og mange fra hockeyskolen vil tidlig oppnå nivået for å begynne i årsgruppens lag. Men det kreves også litt ekstra som å gå på publikumsskøyting og gjøre ting som de lærer seg på hockeyskolen etter hvert.
 • Spillere født 2009 (U9) = U9 laget har nå startet på sin 3 sesong som lag,
  men også her trengs det påfyll av spillere til laget for jenter og gutter. Desto flere spillere som kommer, desto flere lag lager vi.Alle i årsgruppelaget får være med å spille like mye når det spilles kamper. Barn i denne alderen lærer fort, og mange fra hockeyskolen vil tidlig oppnå nivået som kreves for å begynne i årsgruppens lag. Litt ekstra trening og fokus på det som man ikke er så god på vil hjelpe bra på…
 • Spillere født 2008 (U10) = Dette er siste sjanse for å begynne på barne hockeyskolen. U10 laget har nå startet på sin 4 sesong som lag, men også her trengs det litt påfyll av spillere til laget for jenter og gutter. Desto flere spillere som kommer, desto flere lag lager vi. Alle i årsgruppelaget får være med å spille like mye når det spilles kamper. Barn i denne alderen lærer fort, og mange fra hockeyskolen vil tidlig oppnå nivået som kreves for å begynne i årsgruppens lag. Mens andre bruker litt lengre tid for å oppnå nivået til årsgruppene
 • Eldre spillere, født 2007 (U11) og eldre.
  For første gang kan vi tilby et opplegg til deg som har lyst til å lære å spille hockey selv om du av aldersmessige årsaker ikke passer inn i verken Skøyte- og hockeyskolen. Målgruppen er jenter og gutter, og vil i hovedsak være barn og unge +/-11 – 16 år. Dette vil være et tilbud om grunnopplæring i skøyte-/kølleteknikk og andre spesifikke hockeyferdigheter.

 


 

4-8 år

VIKTIG
første gang dere skal komme til oss på
skøyte og hockeyskolen i ishallen…


Nybegynnere må/skal møte 40 minutter før oppsatt treningstid
første gang de skal begynne på skøyte og hockeyskolen

 • fremmøte er i ishallens publikumsområde, som er det første du kommer til i Skien ishall. Hvis dere ikke finner det, spør forbispaserende om hvor det er…
 • Spør så etter Hege Fehn, som er den personen barna og dere voksne skal snakke med)

 

 • Grunnen er at vi ønsker å snakke med barna personlig, og med dere foresatte ved siden av barnet. Vi vil fortelle/forberede barna om hva skøyte og hockeyskolen er, hva som kreves av dem, og hva de må gjøre for å bli bedre, få det kjekkere osv. Dette er veldig viktig for å lykkes og ha det gøy i sporten vår.

 

 • Ting som vil bli snakket om, er: nye venner, aldri gi seg, reise seg opp og prøve igjen, vilje, gi alt av seg selv, svette osv, bare ting som vil bygge dem til å tro på seg selv…

🙂

 • Det har skjedd at barna har fått «kalde føtter», akkurat når de skal gå inn i ishallen… men da er det viktig at dere hjelper dem frem til oss i varmestuen, slik at vi får den gode samtalen med barna, som garantert skal hjelpe barna å komme over dette med «sommerfugler i maven» !

Foreldre, det finnes nesten «10.000 gode grunner»
for å starte med ishockey nå…
sammenlign oss gjerne med andre

 • Ingen andre aktiviteter enn ishockey gir et barn så mange mestringsfølelser som skaper et godt selvbilde som vi gjør i ishockey. Et barn vil oppleve mellom 5 og 8 mestringsfølelser hver gang de kommer på isen med oss. (eks i en vanlig ballidrett opplever et barn 1 mestring for hver 8 til 10 gang der er med på aktiviteten)
 • ishockey er best på motorikk og koordinasjonsutvikling!
  (ingen andre aktiviteter kan si oss i mot dette)
  Les gjerne denne for å understreke det vi mener…, BEST FOR BARN! 
 • Vi er blant de beste aktivitetene også når det gjelder balansetrenings-utvikling…
 • Hvis barnet deres får lov til å lære å skøyte hos oss, så lærer de seg noe som ikke alle andre barn kan! Og er det så farlig om deres barn blir best i barnehagen eller i klassen å skøyte…, og at alle de andre legger merke til dette, og snakker om hvor flinke der er?
 • Ishockey er en typisk områdesport, som betyr at barna deres vil få masse venner/nettverk langt utenfor sitt eget nærområde… og nettverket vil bare øke etter som årene går.
  DERFOR må dere på skøyte og ishockeyskolen hjelpe deres barn å sosialisere med andre, bli kjent med mest mulig andre barn, først og fremst med å bruke garderoben, sitte ved siden av andre barn, lar dem dusje sammen med andre barn etter treningen, gi barna tid til å snakke og leke med andre barn litt etter trening… som betyr at dette er nesten en 3 timers aktivitet fra begynnelse til slutt, MEN hvilken gulltid… få se sitt barn utvikle seg, utlevere seg selv for å få masse nye venner osv.
 • Ishockeyen ønsker at barn skal få drive med allsidig aktiviteter som er veldig viktig.
  Vi har funnet ut at barn fortsetter der hvor det er kjekkest, beste miljøet, hvor de eventuelt lykkes på en eller annen måte, at man får annerkjennelse og oppmerksomhet osv. La gjerne barn få prøve forskjellige aktiviteter, Del inn årstidene, sommer er sommer og vinter er vinter. Ikke si at de må slutte med noe, før de får lov å prøve noe nytt. La dem prøve før man gir dem valg osv.

 


TRENINGSTIDER
Det finnes 3 nivåer… les nøye under her

SKØYTESKOLEN

Nivå 1, 2 og 3
Nivå 1 = Nybegynnere med 0 erfaring fra is, eller har skøytet kun 1, 2 og 3 ganger
Nivå 2 = er de som har litt mer erfaring med isen
Nivå 3 = er de med lengre erfaring med isen, og er siste nivået på skøyteskolen

 


 

hockeyskole

 


ALLE MÅ PÅMELDE BARNA SINE FØR FØRSTE ISTRENING…
JA, alle får 2 ganger gratis prøveganger,
før dere trenger å bestemme om dere skal fortsette. Og hvis dere fortsetter, går alt automatisk,
og dere må betale treningsavgift. (Men hvis dere slutter etter prøvegangene, så gir dere beskjed på email til frondelius@skienhockey.no og si at dere har sluttet… MEN deres barn er alltid velkommen tilbake!)


TRYKK PÅ LINKEN HER
DETTE PÅMELDINGSSKJEMAET

 • spillerEtter påmelding er det bare å møte opp på første trening.
  MEN merk dere at vi ønsker at dere har fremmøte 40 minutter før første trening
  (det står skrevet ovenfor med god forklaring for at barna skal lykkes)
 • Alle får 2 gratis prøveganger, for å se om dette er noe for dem.
  (Vi skal ikke lure penger fra noen, hvis barna ikke har lyst til å være med på aktiviteten). Hvis dere likevel ikke ønsker å fortsette utover de 2 prøvegangene, må dere gi beskjed slik at vi får slettet dere fra oversikten.
 • Etter registrert betaling får barnet utlevert en farget rekkedrakt.
  Denne drakten viser både at man har betalt og hvilken gruppe barnet tilhører. Hvert nivå har sin egen farge, og når barnet flytter opp til et høyere nivå bytter barnet drakten til ny farge. Dette er veldig stort for barna, det er en annerkjennelse!
 • Drakten MÅ leveres tilbake ved sesongslutt eller hvis barnet eventuelt slutter før det. Hvis man ikke leverer inn denne drakten vil man bli fakturert for 250,- etter sesongslutt. Barna vil alltid få låne drakt gratis av klubben, så lenge de går i ishockey, enten det gjelder skøyte og hockeyskolen, eller i alderbestemte lag.

 


 

 

Våre priser til dere for skøyte og hockeyskolen

 • Hel sesong (2 semestere, dvs både høst og vår semester): 
 • 1 semester (høstsemester eller vårsemester)
 • Søskenpris ingen søskenmoderasjon på skøyteskolen. Søskenmoderasjon 50% rabatt fra søsken 2 gjelder på aldersbestemte lag.
 • Barna får 2 treninger pr. uke, også i skolens høst/vinterferie har vi vanlig skole. 
 • Forsikring er inkludert
 • Hockeydrakt (gratis utlån)

Skøyte og hockeyskolens
KONTAKTPERSONER
(kontaktes helst via epost)

Skole ansvarlig: Hege Fehn/E-post: ishockeyskolen@gmail.com / M: 907 37 354

Sportslig ansvarlig: Timo Frondelis / E-post: frondelius@skienhockey.no

 


STED:

Skien Ishall


Adresse: Moflateveien 9, 3733 Skien (Gratis parkering ved ishallen.)

 


Tips og fakta når det gjelder oppmøte/tankegang

Husk at alle barna må starte på skøyteskolen, og arbeide seg gjennom
skøyteskolens 3 nivåer før de kan starte på lagene de tilhører aldersmessig.

 • FØR TRENING
  Møt opp i god tid (30 min før oppsatt treningstid),

  slik at barnet er klar i god tid til treningen begynner, VI ønsker at alle barna er ferdig skiftet og klar til å gå på isen 5 minutter før treningen starter, noe som vi vet gir barna en bedre opplevelse og gjør treningen mer effektiv. (Vi ønsker helst å unngå at barn og foreldre kommer heseblesende 2 minutter før trening.)
 • Vi ønsker at alle skolens elever bruker garderobene til å skifte før og etter trening. Vi ønsker ikke å se noen sitter andre plasser i ishallen å skifter til og tar av utstyr (disse vil vi forlange bruker garderobe).
  Ja, det kan av og til være litt voksentrangt, men aldri barnetrangt (og dere trenger ikke være begge foreldre i garderobe med barnevogn og alt det der :-).
 • Guttegarderobe
 • Jentegarderobe, selvfølgelig har vi det

 

 • ETTER TRENING
  Legg inn litt ekstra tid i etterkant av treningen… for at barna skal få mulighet til å ta seg inn igjen litt og samtidig sosialisere seg litt med andre barn.
 • Vi vil at dere foreldre begynner å tenke på at barnet skal begynne å dusje sammen med andre barn etterpå, dette er for oss i hockeyen en god holdning og egentlig en naturlig ting som de må gjøre på skolen senere.

Tips når det gjelder trening, dusjing + kanskje tid til litt kveldsmat
i flere år nå, er det mange som har funnet ut av det å la barna dusje etter trening er det beste…
(barna har det veldig gøy i dusjen, en god plass å sosialisere seg med andre), de får rent tøy på seg… for så å gå ut ved et av bordene i ishallen og spise kveldsmaten sin (SUNT FOKUS) sammen med andre gir veldig store muligheter at bygging av nettverk vil forekomme. Etter kveldsmat er spist, er det bare å reise hjem, kanskje sovner de i bilen?

NB! Vi vet at hvis dere gjør det på den andre måten med hele «pakken» hjemme,
tar det enda lengre tid før barnet er i seng…

 

HUSK OGSÅ DETTE…

 • Det er KUN trenerne som flytter barna opp til et høyere nivå!
  Mener dere at barnet deres har et høyere nivå, snakk med trener på nivået
 • Det er KUN skolens sportslig leder som avgjør når barnet eventuelt kan begynne på lag! Mener dere noe annet, snakk med sportslig ansvarlig på skolen.
 • Vi lar ikke barna starte på et nytt nivå før vi vet at de vil kunne mestre det nye nivået, og det er det kun trener for gruppen som avgjør. Grunnen er at vi ønsker ikke at noen barn opplever å komme sist i alle øvelser som gjøres på isen.

Det er viktig at foreldrene ikke har egne ambisjoner på vegne barna og pusher på!
Alle trenger sin tid til å utvikle seg, og sammen må vi støtte og
være stolte av barna uansett nivå.

 


skoyte-hockeyskole-stavanger

Prøv 2 ganger GRATIS!


OM SKØYTE- OG HOCKEYSKOLEN

Vår skøyte- og hockeyskole er en 3-nivå skole som
virker etter «trappetrinn»-metoden.

Dvs
alle barna som ikke har erfaring fra skøyting starter i nivå 1,
og så gjør naturen sitt med fremgang. Noen lærer fort, andre litt senere..

 • Husk at allsidig aktivitet er det beste for barn. Legg til rette for at man får erfaring med mest mulig aktiviteter som barn, så kan barnet selv velge hva som passer best når de blir større.
 • Hockey trenger litt mer kontinuitet enn andre aktivteter, men fremgangen kommer rask og mestringsfølelsen er stor.
 • Hockey er en mestringsaktivitet som barn lærer seg å elske raskt. Mestringsfølelsen oppstår mellom 5 til 8 ganger i løpet av en treningsøkt (i en vanlig ballidrett sies det at det kan ta opptil 8 og 10 ganger før den første mestringsfølelsen forekommer)
 • Hockey er best i motorikk, koordinasjons utvikling!

 


Les hele artikkelen «Best for barn» på Aftenposten.no

 


UTSTYR på skøyte og hockeyskolen
Hvilket utstyr trenger et barn for å prøve seg de første gangene…?

For å prøve skøyte og hockeyskolen, trenger et barn kun disse tingene

eneste-dere-trenger

 • + Sykkel/alpinjelm har de fleste hjemme,
  men vi har utlåns-ishockeyhjelmer som har gitter for å beskytte ansikt, hjelmene har forskjellige størrelser, og kan justeres etter hodet til barna. SKAL DERE låne hjelm, MÅ dere være tidlig ute… slik at dere får gjort dette før treningen starter.
 • + Varmedress, eller tilsvarende slike som de bruker i barnehage… eller annet tøy som ikke trekker fuktighet 
 • + hansker/votter som ikke trekker fuktighet (ull og slike votter henger fast i isen)
 • + skøyter (alle typer skøyter ok for de første prøvegangene… LES LENGER NEDE)
  > MEN hvis dere skal kjøpe nye skøyter, så velg hockeyskøyter med snøring
  > OG hvis barna ikke har egne skøyter, så går det ann å leie…

NB! Hansker er MINST like viktig som hjelm.
Isen er våt/kald, og skøyter kan være skarpe… vi ønsker jo at opplevelsen hos oss skal være god. Ettersom aktivitetene innebærer mye kryping/kravling og litt knall og fall, er hansker/votter veldig viktig.

Hvis dere skal fortsette etter de gratis prøvegangene… ?

Dere vil fort merke om hockey er en aktivitet for barna deres,
allerede etter 2 eller 3 gang om de har lyst til å fortsette,
DA synes vi at dere skal gå til anskaffelse av eget utstyr…

Hockeyutstyr er ikke dyrt, det er en myte…
men det er en beskyttelse investering for deres barn

 • RØD HJELM med gitter (rødt er klubbfargen, og vi ønsker at dere kjøper en rød hjelm) En ny hjelm koster cirka 400 til 500 kroner
 • Hjelmer er justerbare, og kan dermed brukes i flere sesonger.
  Hjelmer fåes i forskjellige størrelser, ta med barnet i foretningen når dere skal kjøpe dette, så hjelper forretningspersonale dere med dette.
 • Hjelm kan dere veldig tidlig kjøpe i (samme med skøyter).
  NB! Hvis det ble kun med denne skøyte og hockeyskolen, så har barna hjelm og skøyter som de kan bruke når de er å skøyter med barnehage eller skolen.

 

 skoyter skoyternei

 • Skøyter fåes i alle prisklasser, men ca. kr 400 til 500 får man veldig gode skøyter!
  Skøyter kan dere veldig tidlig kjøpe i (samme med hjelm).
  NB! Hvis det ble kun med denne skøyte og hockeyskolen, så har barna skøyter og hjelm som de kan bruke når de er å skøyter med barnehage eller skolen.
 • Skøytene skal være hockeyskøyter/snøreskøyter, og være stive i oppbygging.
  Vennligst ikke kjøp andre typer som justerbare skøyter, eller skøyter med spenner
  Skøytene kan kjøpes «maks en halv lillefinger» for store… dvs. når foten til barnet er oppi skøyten, kan dere se om dere får plass til en lillefinger bak i hælen.

 

HUSK Å MERKE UTSTYR MED NAVN, MOBIL

 

7392177519472_ccm_002 7392177519472_ccm_001_jpg_439x356_crop-smart_upscale_q85

 • Utstyrspakke «start kit» (se foto ovenfor)
  En nybegynner ustyrspakke inneholder det som regnes som hockeyustyer… og det er billig,
  MEN en utstyrspakke mangler dette, (nødvendig utstyr som dere må investeres i)
  > Hjelm med gitter må kjøpes seperat (rødt er klubbfarve)
  > Skøyter må kjøpes seperat (hockeyskøyter med snøring)

 

hals-og-susper

 • > Halsbeskytter må kjøpes seperat, finnes i flere versjoner og størrelser
  > Suspensorium, må kjøpes seperat.Finnes i jenteversjon og gutteversjon og i flere forskjellige størrelse
 • > Hockeystrømper vil vi at dere kjøper og bruker (helst blå, som er klubbfarve). Grunnen er at leggskinn er så glatte/plastikk, og når de skal reise seg, så klarer de ikke det… de bare sklir rundt på isen

 

Som sagt, hockey utstyr kan brukes over flere år,
og dere kan oppgradere heller litt etter hvert.

 

 

 • Men IKKE kjøp utstyrspakke før barnet har kommet til Nivå 2
  VI ønsker at utstyr brukes kun fra Nivå 2. Grunnen er at barna i Nivå 1 må ha bevegelsefrihet til å begynne med. Det blir uvant med utstyr, vanskelig å bevege seg fritt, rett og slett litt «pingvin».
  MEN i Nivå 1, OG etter en del treninger der, kan dere gjerne investere i denne «start kit» utstyrspakken. Gjerne i sammenheng hvor barna er fortjent gaven…

 

 • NB! Problemet med hockeyhansker og Nivå 1 blir å «plukke ting opp av isen» ikke er enkelt, og det blir mye fortvilelse og gråting… BEST er det som vi sier til å begynne med varmedress + votter…

 

HUSK Å MERKE ISHOCKEY UTSTYR MED NAVN, MOBIL

 

kollefatning

 • Ishockeykølle (Høyre eller Venstre? LES GODT)
 • INGEN trenger ikke ishockeykølle før de er ferdig med skøyteskolen
 • Til å begynne med når barna er på lag, får dere låne ishockeykølle av oss, for å finne ut hvilken vei de spiller i… og så kjøper dere ishockeykølle etter det
 • Hockeykølle skal ha en venstrevridd eller høyrevridd bøy, som gjør at barna klarer å få med seg pucken… Ingen av dere må kjøpe en nøytral/rett kølle
 • husk at venstre fatning er det mest normale, dvs dette har ingenting med skjeivhendt å gjøre… jeg tror opp mot 85% av alle hockeyspillere bruker venstre fatning
 • En junior hockeykølle skal ikke kjøpes for lang,
  for så å kappe dem, da blir de vanskelige å håndtere for barna, de vil bli for stive
 • Tykkelsen på køllen, skal være tilpasset i tykkelse en liten barnehånd
 • Prisen på en hockeykølle kan virke litt dyr, men de holder veldig lenge, så de vokser nok i fra dem… det er ingen barn som brekker hockeykøllen sin på disse nivåene…
 • En tynn trekølle er det beste… vi skal se om vi får butikken til å ta et innkjøp av utstyr

 

 

Se filmen om tilpassing av
hockeykølle til barn

 

 


 

TRENINGEN… slik virker det

 • HUSK at barna trenger ikke noen erfaring med skøyting fra før av før de kommer til oss for første gang, men hvis barna har litt erfaring fra før også det greit…

 

 • Nybegynnere hos oss begynner med krypeøvelser for å bli venn med isen og for å bygge selvtilitten opp, og med litt andre gode tips, så er de fleste av barna oppe å går rundt på isen etter 5 til 10 minutter (utrolig, men sant) !
  Gjennom islek lærer våre instruktører barna gradvis å mestre isen.

 

 • På skøyteskolen deler vi banen inn i 3 nivåer
  – ett nivå for nybegynnere, og de neste nivåene for de som har kommet litt lenger,
  og lenger, og helt frem til skøyteteknikken går automatisk og barnet er klart til å bli en del av sin årsgruppe eller for å gå over i aldersbestemte lag som spiller.

 

 • Dere må forstå at skøyting krever nok mer kontinuitet enn mange andre idretter,
  men mestringsfølelsene står i kø hos oss, barna opplever mellom 5 og 8 mestringsfølelser på bare en trening (det er en av tingene som gjør vår aktivitet så gøy).

 

 • Vi vet også at barn i denne alderen elsker utfordringer, og vi gir dem massevis på hvert nivå som barna vil komme innom.

 

 • Og ja, hockey er nok også den sporten som er best når det gjelder motorikk og koordinasjonsutvikling hos barn, og balanse

 

 • Alle barn blir plassert på det nivået som passer best for dem
  – i en nivågruppe hvor alle er like gode. Alle vet at barn utvikler seg forskjellig uavhengig av alder. Derfor sorterer instruktørene kontinuerlig og i samarbeid med hvert enkelt barn og flytter dem fremover til neste nivå “what a feeling”!

 

 • Det er KUN trenere som skal flytte barna over til neste nivå, ingen andre bestemmer dette, men hvis det skulle være andre grunner, kontakt trenere.

 

 • Mestringsfølelsen står alltid i sentrum… og vi vet at “vi bygger barna” til å tro på seg selv, dvs barnet skal ha selvtillit og være stolt av egne fremskritt. At barnet har det gøy på samme tid, og at treningen og fremgangen bokstavlig talt går som en lek er det viktigste… dette vet vi at barna elsker!

 


Skøyte og hockeyskole GARANTERER sine elever

 • Mestringsfølelse på alle nivåer
 • Trivsel
 • Motivasjon
 • Trygghet
 • Utfordringer
 • Læring
 • Fremgang
 • Samhold

 

logo-get-forb-dnshSkien IHK sin skøyte og hockeyskole / Get Skøyte og hockeyskole drives etter DNSH modellen = Den Norske Skøyte- og Hockeyskole. Modellen er utviklet av Stavanger Hockey og er den eneste godkjente modellen for Norske skøyte- & hockeyskoler.

Skien Ishockeyklubb
Moflateveien 9
3733 Skien

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift