Øvre Eiker Svømmeklubb

Om ØESK

Svømmeglede - Mestring - Utfordringer

Med disse tre ord ønsker Øvre Eiker Svømmeklubb å få formidle hvilke verdier som skal ligge til grunne for vårt arbeid.
Klubben har gjennom mange år vært et "lokomotiv" i Buskerud Svømmekrets. Det ønsker vi forsatt å være, og vi har som mål å kunne tilrettelegge for både bredde og elite.
Vi har i dag neste førti timer med treneraktivitet i uken. Dette er mulig gjennom et godt sammarbeid med Øvre Eiker Kommune som gir oss tilgang til svømmehallen både i Vestfossen og i Hokksund, samt at vi har trenere og foreldre som stiller opp å tar sin del av felleskapets arbeid. En viktig investering i egne og andres barn fremtid.

Øvre Eiker Svømmeklubb

Postboks 241 - 3301 HOKKSUND