Øvre Eiker Svømmeklubb

Terminliste

Skjemaet under ser dere hvilke planer vi har for første halvår av 2019 - Skjemaet er ikke hugget i stein, så forandringer kan forekomme.
Vi ber dere spesielt merke dere våre egen stevner, både av hensyn til egne barns deltagelse og bidrag til gjennomføring av selve stevnet.
For yngre svømmere har vi laget et eget skriv som dere kan finne her som sier noe om hva de må ha med seg av utstyr, mat m.m.
Vi minner også om at påmeldingslister henger i svømmehallen. Vi ber dere være lojal mot de frister som her står oppført. Dette sparer jobb for vår kjære oppmann.

Deltagelse på rekruttstevner: Betales i sin helhet av klubben (100 .- pr stevne pr. deltager).
Deltagelse på åpne stevner: Klubben dekker de første 24 startene i løpet av kalenderåret (verdi 2.400.-). Deretter vil klubben belaste den enkelte utøver de reelle startavgifter på et stevne.

Ved etteranmeldinger på stevner, betaler svømmeren hele avgiften på 200.- pr. etteranmelding, og disse starter inngår således ikke i grunnlaget på 24 starter.

På egen stevner dekker klubben startene i sin helhet.

Startkontingnet i LÅMØ og NM dekkes av klubben, men her tilkommer ofte egenadel i.f.m reise.
Klubben dekker vanligvis 20 % av reise-, overnatting-, og matkostnader i forbindelse med overnattingsstevner. Hvis avvik fra dette, vil det bli informert om dette på påmeldingsskjema.

Øvre Eiker Svømmeklubb

Postboks 241 - 3301 HOKKSUND