Øvre Eiker Svømmeklubb

Utvalgenes arbeisoppgaver

Sportslig utvalg

Sportslig utvalg arbeider i henhold til klubbens lover. Sportslig utvalg rapporterer til styret, tar oppgaver og medvirker i klubbens drift etter oppdrag fra styret.
Leder av utvalget sitter i klubbens styre.
Sportslig utvalg har ansvaret for:

• At svømmepartier har trenere og ev hjelpetrenere.
  • At klubben legger til rette for svømmeopplæring.
  • At det holdes erfaringsmøter minst hvert halvår med trenere, også de nye og de som går ut(”av og på-møte”)
  • Å bestemme opprykk fra de forskjellige partiene i samråd med trenere, informasjon om opprykk gis ikke før det er endelig avgjort og tas opp med foreldre først.
  • Opprykk skal fortrinnsvis skje ved oppstart etter sommerferie og nyttår.
  • Å søke kommunen (Bademester) om bruk av svømmehallen til treninger, kurs og stevner, samt jevnlig innhente kommunens synspunkter på samarbeidet.
  • Det sportslige opplegget ved klubbens stevner.
  • Å foreslå for styret hvilke stevner klubben skal delta i.
  • Fastsette kriterier for og under utdeling av innsatspremier m v for sportslig innsats.

Sosialt utvalg.

Sosialt utvalg arbeider i henhold til klubbens lover. Sosialt utvalg rapporterer til styret, tar oppgaver og medvirker i klubbens drift etter oppdrag fra styret.
Leder av utvalget sitter i klubbens styre,
Sosialt utvalg har ansvar for:

• Alt ”utenomsportslige” ved stevner og arrangementer, herunder leie av lokaler, overnatting, innkjøp og salg av mat og kioskvarer, og ordne med folk til dette.
  • Sosiale sammenkomster.
  • At det organiseres foreldrelag knyttet opp til hvert treningsparti.

Økonomisk utvalg

Økonomisk utvalg arbeider i henhold til klubbens lover. Økonomisk utvalg rapporterer til styret, tar oppgaver og medvirker i klubbens drift etter oppdrag fra styret.
Leder av utvalget sitter i klubbens styre.
Økonomisk utvalg har ansvaret for:

• Å holde oversikt over medlemsregisteret og sammen med kasserer sørge for innkreving av medlemskontingent og treningsavgifter.
  • Sette opp vask- og vaktlister for begge svømmehallene, og sørge for opplæring av nye vakter.
  • Salg av reklame og i samarbeid med styret medvirke til innhenting av sponsormidler.
  • Salg av klubbeffekter.
  • Klubbens lotterier.