Langhus IL Fotball

Utstyr og profiltøy

Utstyr og profiltøy

Retningslinjer

Klubben har Errea som sitt merke, levert av Nordic Sport Supply AS og dette er alle lag i hele klubben forpliktet av. Hvis lagene vil ha lik profil i tillegg til drakt, er det klubbkolleksjonen som gjelder. For å gjøre det mest mulig klart for alle, gjentas og presiseres hva som gjelder. Spør gjerne styret ved uklarheter.

ÉN, FELLES LANGHUS-PROFIL

Alle idrettene på Langhus kan benytte likt utstyr gjennom vår felles utstyrsavtale. Det er fint for familier med flere aktive og særlig hvis de er aktive i flere idretter. Alt tøy har felles Langhus-logo og det står kun "Langhus" med bokstaver, ikke idrettsgren. Det er billigere for alle, og alle skjønner at vi kommer fra Langhus.

DRAKT, SHORTS OG STRØMPER ER OBLIGATORISK

Klubben krever kun at spillerne stiller i riktig drakt, tilhørende shorts og strømper, alt i burgunder, på kamp. Det skjer gradvis utskiftning av drakter for lagene, så både Errea og Nike er godkjent, men laget må ha likt. Unntak er ok hvis noen hospiterer opp på et nivå over. Da er det lov å bruk drakten man har hvis man ikke kan låne. Klubben betaler drakter. Spiller betaler shorts og strømper.

Lagene bestemmer selv om de i tillegg vil bestille utstyr sammen for fin og lik profilering av klubben og laget utenom kamp. Det er imidlertid slik at vi ikke ønsker å ha noen utstyrstvang og kostnadsgalopp i lagene. Det skal være mulig å spille fotball til en fornuftig pris. Klubben oppfordrer lagenes ledere til å vurdere nøye hva som er riktig for deres lag. Profilerende jakker, treningsdresser og fritidstøy er således frivillig fra klubbens side.

IKKE ANNET PROFILTØY ELLER UTSTYR ENN ERREA

Gjennom klubbens avtale med leverandør er vi alle forpliktet av den avtalen. Vi skal ikke lenger bruke profiltøy eller artikler fra andre leverandører. Dersom laget velger å ha felles profil, er det klubbens leverandør som skal benyttes. Errea har gode produkter til en fornuftig pris, også for supportere. 

NOE SOM SAVNES I KOLLEKSJONEN?

Dersom det er ønske om andre produkter enn i kolleksjonen, skal leverandøren først forespørres av klubben. Dersom leverandøren ikke kan levere, kan klubben godkjenne andre løsninger. 

SPØR ALLTID FØRST

Det skal alltid rettes forespørsel i god tid til styret om godkjenning av utstyr og sponsor-/reklameavtaler. Lagene har ikke anledning til å inngå egne utstyrsavtaler som er sponset av andre leverandører eller utstyrssponsorer. Se forøvrig eget reglement for sponsing og reklame på utstyret.

Langhus IL Fotball
Postboks 15
1403 Langhus

Org nr 996 960 927

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift