Langhus IL Fotball

Lagsponsing og reklame

Lagsponsing og reklame

Retningslinjer

Generelt om reklame på klubbkolleksjonen

All reklame på klubbkolleksjon eller annet utstyr innkjøpt av grupper eller lag i klubben, skal forelegges klubbens Daglig Leder før avtale inngås og/eller reklame trykkes. Dette for å unngå konkurrerende reklame eller reklame som strider mot loven eller fotballens verdier.

Spillerdrakt 

Det er styret i klubben som har eksklusiv anledning til å inngå sponsoravtaler og beslutte plassering av reklame på spillertrøyen, shorts og strømper. Det er følgelig ikke anledning til å trykke reklame, navn eller annet på spillerdraktene.

Reklame på overtrekksdress, coach-/regnjakker mm

Det enkelte lag kan selv skaffe sponsorer til laget gjennom salg av reklameplass på overtrekksdressen, coach-/regnjakker og eller treningsdrakt. Reklame skal i så fall plasseres minimum 10 cm unna klubbens navn på ryggen og minimum 10 cm unna klubbens logo på brystet.

Øvrig utstyr i klubbkolleksjonen

På bager og annet utstyr som inngår i klubbkolleksjonen er det ikke laget regler for plassering av reklame. Det betyr at det er fritt opp til det enkelte lag å plassere reklame på utstyret, forutsatt at de generelle reglene om forhåndsgodkjenning fra styret følges, og at eventuell reklame plasseres på en måte som ikke reduserer synligheten av Langhus sin logo og navn. I praksis betyr dette at det skal være minst 10 cm avstand fra logoen og idrettslagets navn til reklame.

 

Retningslinjene ble første gang besluttet og bekjentgjort 2011. De er revidert april 2015. Ovenstående retningslinjer kan endres ved styrebeslutning.

Langhus IL Fotball
Postboks 15
1403 Langhus

Org nr 996 960 927

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift