Salangen IF-Turn -Gymnastikk og turn

Aspirant

Aspirant

Aspirant trener tirsdag fra 18.15-20.00 i Salangshallen.

Hovedtrener: Isabel Sørensen. Hjelpetrenere: Julia Jones, Kristi Børve og Tina Nilssen. 

 

Her er det ønskelig at foreldrene kan være innom trening, men ingen forutsetning. Foresatte kjenner sitt eget barn og kan vurdere ut fra det. Det er likevel greit å være innom noen treninger for å observere selv, samt ha dialog med trener om hvordan det går.

Det finnes to partier for barn i denne alderen. Det ene er aspirantpartiet og det andre er rekrutt (konkurransepartiet). Ved oppstart undersøkes det med barna om de kan inntakskrav til rekrutt og om de ønsker å delta på konkurranser. Utfra det avgjøres det hvilket parti barnet skal trene på. På aspirant er det gymnaster fra 5.klasse og opp. 

Alle gymnastene i dette alderstrinnet deltar på barnekretsturnstevnet (BKTS) som arrangeres i slutten av mai hvert år, en lørdag (trening og aktiviteter) og en søndag (oppvisningsdag). De kan overnatte på arrangert overnatting med reiseledere (foreldre) fra sif turn. I 2019 er det Salangen som arrangerer dette stevnet, da blir det ingen overnatting.

Gruppen kan også delta på salto-konkurranse som klubben arrangerer på høsten. Det premieres 1., 2. og 3. plass og alle får deltakermedalje. Ellers opptrer de på høst- og våroppvisningen.

Facebookgruppe: «Sif turn aspirant» 

Kontingent for dette partiet er satt til: 600 kr

 

MÅL: 

Her er det fokus på turnglede for alle, alle nye turnere kommer automatisk i dette partiet. Vi skal turne og leke og det gøy! Gruppen deles i to der gruppe 1 er de som trives og ønsker å være på denne gruppa, og gruppe 2 som vil opp på konkurransetroppen.

Gruppe 1:

Jobbe med målene til 2-5 år og 1.-4. klasse.

Stå på hender.

Jobbe med tilløp og høyde på trampett.

 

Gruppe 2:

Inntakskrav til konkurransetropp. 

Salangen IF Turn og Gymnastikk
Ringvegen 55
9350 Sjøvegan
Sif.turn@hotmail.com

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift