IL Havdur

Årsrapporter

Alle lag i IL Fotball skal i forbindelse med årsavslutningen fylle ut 4 skjema. Dette fordi vi er pliktet å ha kontroll med aktiva gjennom utstyr som er kjøpt inn i regi av klubbens aktivitet, påkrevd innhold til årsrapport som skal gjennomgås på årsmøtet i februar neste år, samt kontroll og innrapportering av medlemsregister til idrettsforbund, fotballkrets og kommune. Vi minner om at lagpåmelding til neste års seriespill baseres på dette rapportbatteriet.

1) Lagsituasjon: Før opp aktive medlemmer, også med status på de som har sluttet. Vi trenger nøyaktig informasjon her.
2) Årsrapport: Velg mal a,b eller c etter aldersgruppe. Skriv blant annet hva dere har vært med på i år, utvikling osv.
3) Utstyrsrapport: Oversikt over utstyr laget disponerer. Ingen får bestille nytt utstyr uten at en nøyaktig oversikt over eksisterende utstyr leveres.
4) Bestillingsskjema: Dersom Utstyrsrapport avdekker mangler kan dere bestille dette her.

Skjemaene sendes til minileder for miniavdelingen, og sportslig leder for de andre avdelingene. FRIST: Fredag 21.12.2018

Drakter: Samles kun inn av materialkoordinator dersom lag oppløses, drakter er for små eller lagleder ønsker det på grunn av endringer i støtteapparat. Ha tett dialog med materialkoordinator om dette.

I tillegg finner dere et skriv om sesongavslutning / sammenkomst for laget. Les nøye og følg instruksen, ved eventuelle utlegg til arrangementet må dere ta vare på kvittering og fylle ut refusjonsskjema. Dette leveres til Anne Nygård, daglig_leder@havdur.no

Styret, Havdur Fotball.

? Besøksadresse
Eikebergvegen 31, 4054 Tjelta
? Postadresse
Idrettslaget Havdur
Postboks 14, 4063 Tjelta
? Organisasjonsnummer: 983 402 445
? Kontonummer: 3206.20.59043

? Daglig leder: Anne Nygård
Tlf: 936 07 935 / E-post:
daglig_leder@havdur.no
? Leder hovedstyret: Jone Hamre
Tlf: 976 49 727 / E-post: l
eder@havdur.no
? Leder fotballgruppen: Aina Nylund
Tlf: 908 73 087 / E-post:
leder@fotball.havdur.no
? Leder håndballgruppen: Nina Nordmo

Tlf: 977 37 522 / E-post: kontakt.havdur.handball@gmail.com
? Leder Idrettsskolen: Kjersti Skei
Tlf: 924 29 818 / E-post: kjerstiskei@hotmail.com

____________________________________________________________________________________
Bli grasrotgiver til Idrettslaget Havdur du også!
Vi vil få 5% av beløpet du spiller for, og det koster deg ingenting.

Send sms Grasrotandelen 983402445 til 2020