Bergen bowlingkrets

Championat

Her er oppdatert Championatliste etter 10 stevner. (Se vedlegg på høyre side).

Døvemesterskapet utgår som Championatstevne fordi det ikke er åpent for alle spillere.
Siste Championatstevne blir da Sunnhordland Striken. Påmelding er tilgjengelig i Bowlingres.

Championatfinalen 2018-2019 går i søndag 12. mai 2018 kl. 11 på Sandsli.

Vinner av damefinalen får kr 2000 i premie og vinner av juniorfinalen får kr 1500 i premie.
Vinner av herrefinalen får kr 3000, og nr. 2 i herrefinalen får kr 1000. Samlet premiesum kr 7500.
I tillegg deles det ut medaljer til nr. 1, 2 og 3 i hver klasse.

Spillerne i finalen betaler selv serieprisen i hallen. Ellers ingen avgifter.

Det er de 10 beste herrene, 6 beste damene og 6 beste av juniorene som har kvalifisert seg til å spille Championatfinalen.

Juniorer må gi beskjed innen 1. januar om de skal spille i Championatfinalen som junior eller senior.

Andre som ikke har anledning til å spille Championatfinalen må gi beskjed innen 31. mars for at
andre skal kunne rykke opp til finalespill. Dersom noen trekker seg etter 31. mars går ingen nye
spillere inn, og det må benyttes sparring. Da spilles det antall serier som er naturlig for antall
deltakere slik at det blir bare en sparring når det er ulikt antall spillere.
Det gis også hnc. i finalen.

Bergen bowlingkrets

Sandslimarka 147, 5254 Sandsli