Spydeberg IL

Kunstsnøens Venner

Kunstsnøens Venner

Vil du være med å støtte kunstsnøproduksjonen i Spydeberg?

I de foregående 4-5 sesonger har vi i Spydeberg Langrenn kunne tilby over 100 dager per sesong med nok snø i lysløypa til å gjennomføre både treninger og renn. Dette til tross for snøfattige og milde vinter. I tillegg til treninger for våre egne lokale utøvere, så tilbyr vi også utleie av anlegget til andre skiklubber i området for at de også skal kunne trene på snø så mye og tidlig som mulig. Det er høy aktivitet i kunstsnøanlegget/lysløypa både tidlig og seint, og vi i Spydeberg Langrenn er stolte av å kunne tilby et meget godt langrennstilbud til både aktive og mosjonister i nærmiljøet.

Vi har som mål om å være det ledende kunstsnøanlegget i Østfold og gi alle skiinteresserte i nærområdet minst 3 mnd. med gode snøforhold. Kunstsnøproduksjonen forlenger sesongen betydelig og gir oss vanligvis gode skiløyper vesentlig tidligere enn normalt. Dette motiverer både utøvere og støtteapparat.

Kunstsnøproduksjonen koster Spydeberg Langrenn ca. 100 000 kr. i året. I tillegg blir det gjennomført ca. 600 dugnadstimer til produksjon av snø, samt til vedlikehold av anlegget.

Vi trenger din støtte for å opprettholde den ønskede aktiviteten i anlegget, og håper du vil være med å støtte vårt arbeid. I utgangspunktet har vi foreslått satsene nedenfor, men alle gaver mottas selvfølgelig med takk.

Husk at alt arbeid med kunstsnøproduksjon og i kunstsnøanlegget foregår på frivillig basis!

Gaver over 500 kr til idrettslaget gir skattefradrag på 28 % for giver.

1. 750 kr (585 kr etter skattefradrag)
2. 500 kr (390 kr etter skattefradrag)
3. 200 kr

Følg denne oppskriften når du gir ditt bidrag til kunstsnøproduksjon i Spydeberg:
- Gaver kan innbetales til kontonr. 1135.05.77841
- Innbetalingen må merkes med: Kunstsnøens Venner, Fødselsnummer (11 siffer), navn og adresse.

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift