Lura IL

Medlemsfordeler

Medlemsfordeler

Medlemskontingent dekker betalingen for å spille kamper og trene i regi av Lura IL, samt forsikring. 

Medlemmer får også tilgang til Lura ILs idrettsflater, drakter og baller, samt dekket deltakelse på én turnering i året.

Lagledere og trenere får også tilsendt kontigent én til to ganger i året. Denne er i utgangspunktet frivillig, men sendes altså til alle som er registrert som trenere eller lagledere i Lura IL. Medlemskapet gir tilgang til de samme fordeler som ordinært medlemskap, samt stemmerett ved årsmøte. Prisen er bestemt av årsmøtet i Lura IL.

Har du spørsmål om medlemsfaktura i Lura IL, kan du sende en e-post til daglig_leder(a)lura-il.no.

Lagleder har ansvar for å få spillerne til å betale medlemskontingent. Ingen kan spille seriekamper eller benytte seg av andre medlemsfordeler hvis de ikke har betalt kontigent i Lura IL.

Medlemsfordeler (gjelder ikke støttemedlemmer):

Som medlem i Lura IL, får du også kraftig rabattert medlemskap i treningsstudioet Balanz.

Aktivt medlemskap i Lura IL innebærer mulighet for innmelding i Balanz Treningssenter for kun 249 kroner i måneden (normalpris: 340,-).

Aktivt medlemskap i Lura IL innebærer også prioritert og rabattert behandling hos Sandnes Kiropraktorklinikk. A-lagsspillere i alle idretter og kjønn betaler kun 200 kroner per behandling de første 5 gangene. Øvrige medlemmer har 20 % avslag.

Når du har betalt medlemsavgiften i Lura IL, kan du be daglig leder i klubben om å få elektronisk medlemskort som bekrefter at du er medlem. Deretter kan du vise fram dette når du benytter deg av Lura IL sine medlemsfordeler.

E-post: daglig_leder(a)lura-il.no (husk å få med navnet ditt og hvilket lag du spiller på)

Kebaben: Vår samarbeidspartner Kebaben gir 15 % avslag til alle medlemmer i Lura IL, mot framvist medlemskort.

Olavs Trafikkskole: Betalende medlemmer i Lura IL har en rekke rabatter på veien mot førerkortet. Husk å melde fra om at du er Lura IL-medlem, slik at du får alle rabattene og klubben mer støtte hvis du fullfører klasse B. Vi har også anledning til å arrangere trafikalt grunnkurs sammen med Olavs Trafikkskole dersom det er nok interesserte samtidig.

Smarthotel: Ved bruk av bestillingskode LURABULLS får man rabatterte priser i helger på Smarthotel Forus og Oslo.

Westco Miljø AS: Medlemmer av Lura IL får låne container i 7 dager for 3080 kroner.

Kjosavik buss: Benytter du deg av Kjosavik buss, går også her 10 % av summen til ditt idrettslag hvis du gir beskjed om at du er fra Lura IL.

Sandnesposten: Vi har en sponsoravtale med Sandnesposten som sier at vi får penger og gratis annonser når vi har solgt 10 årsabonnement for dem. Deretter kan lag i Lura IL selge årsabonnement og sitte igjen med 500 kroner per salg. Vurderer du abonnement på Sandnesposten? Husk å gi beskjed om at du er fra Lura IL! 

Servit: Skal du ha selskap eller bedriftslunsj? Vi anbefaler Servit som er stolt sponsor av Lura IL.

Vi setter pris på om du sender en e-post til daglig_leder@lura-il.no når du benytter deg av en av avtalene med Gulvspesialisten, Kjosavik buss eller Sandnesposten.

PS. Disse medlemsfordelene gjelder ikke støttemedlemmer.

>> Klikk her for å melde deg inn i Lura IL.

Er du medlem i to idretter hos Lura IL, får du idrett nummer to til halv pris.

Dugnad:

Lura IL er avhenging av innsats fra frivillige, sine medlemmer og foresatte for å kunne tilby idrettsaktiviteter for bydelen og medlemmer.

Det vil være tilfeller hvor både foresatte og medlemmer blir bedt om å stille til ulike dugnadsaktiviteter, enten det er fysisk arbeid eller salg. Vi håper alle som er tilknyttet idrettslaget vårt ser verdien i slikt arbeid. Hvis alle er med, blir dugnadene mer overkommelige.

 

Lura IL
Klubbhuset, Prinsensvei 7, 4315 Sandnes
Postboks 1071, 4391 Sandnes

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift