Lesja IL

Om Lesja IL

Lesja Idrettslag er et breddeidrettslag som organiserer idrett for barn, ungdom og voksne.

Laget ble stiftet i 1928. I dag er hovedaktiviteten fotball og langrenn, men laget organiserer også aktivitet innen flere andre idretter. Allidretten for de minste er mangfoldig med ballspill, friidrett, orientering, ridning, svømming, skileik og skøyter.

Lesja Idrettslag har sin hovedarena på Lyftingsmo. Dette anlegget består av fire fotballbaner (2 5'er baner og to 7'er baner). Det er også rom for å spille 9'er og 11'er fotball. Vi spiller selvfølgelig på naturgress!! I tillegg består fotballanlegget av grusbane og et klubbhus.

Vår skiarena er i tilknytning til skytebaneanlegget på Vidflotten i Bø krets. Anlegget består av en tre kilometers lysløype.

Lesja Idrettslag har et nært og godt samarbeid med LEsjaskog Idrettslag. Flere av våre fotballag er samarbeidslag, og vi arrangerer felles skirenn vinterstid. Lesjaskog IL organiserer i tillegg alpint.

Lesja IL sender årlig representanter til Norway Cup. Våre 14 og 16 åringer deltar her.

Lesja IL
Leder: Kai Ove Riise