SK Sprint-Jeløy

Sprint Akademiet GET

Sprint Akademiet GET

Sprint Akademiet Get ønsker velkommen!

Sprint Akademiet Get (SAG) forsetter sitt populære fotball- og aktivitetstilbud etter skoletid. Tilbudet er for gutter og jenter i 1.-7. klasse.

SAG sin målsetning er å utvikle hvert enkelt barns motoriske- og fotballmessige ferdigheter. Vi har fokus på enkeltspilleren og individuell ferdighetsutvikling.  Det forventes at deltagerne innehar gode holdninger: Respekt for andre og ønske om en positiv treningshverdag full av læring og fotballglede.

Akademiet kommer i tillegg til lagsaktiviteten, men intensiteten vil ikke være så hard at barna ikke orker lagstreningene. Dette er et ekstra tilbud for de som har et ønske om å forbedre fotballferdighetene sine.

SAG har treningstid 1500-1615, mandag til fredag på Bellevue Kunstgress. Dette passer fint inn mellom skole og til foreldre er hjemme fra jobb. Fotballene slippes kl 1430. Trenere vil være tilsted på Bellevue fra kl. 13:00.

Akademiet deles inn i grupper med tilpasset aktivitet for mestringsfølelse. Det deles inn uavhengig av skole, klasser, kameratskap og alder. Barna får hver dag utdelt en frukt og drikke.


•    Semestrets varighet: 16 uker - Starter i uke 9 og frem til uke 25. Akademiet utgår i skoleferier og ved helligdager.
•    Pris: 1 dag pr uke: 750,- , 2 dager pr uke: kr 1100 pr. mnd,-, 3 dager pr uke: 1500,- pr. mnd, 4 dager pr uke: 1700,- pr. mnd, 5 dager pr uke: 1900,- pr. mnd. Antall dager er valgfritt!
•    Akademiet tilbyr transport
•    Akademiet vil tilby leksehjelp ved interesse.

Link til akademiets facebook-side: www.facebook.com/sprintakademiet

For påmelding, ta kontakt med Therese Solhaug, post@sprint-jeloy.no eller Sprint-Akademiet GET sportslig ansvarlig Roar Jensen, oltuju3@gmail.com
Vi ses på Bellevue!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift