SK Sprint-Jeløy

Om Oss

Om Oss

Om klubben
Sprint-Jeløy gjør øya til et bedre sted å bo. Klubben ble startet i 1926 og er i dag distriktets største fotballklubb med over 600 aktive medlemmer. I sesongen 2016 vil vi være en av de største klubbene i Østfold fylke med ca 56 påmeldte lag.

Takket være frivillighet og støtte fra personer og bedrifter i lokalmiljøet, har klubben et tilbud til alle som vil spille fotball uavhengig av alder og nivå – fra 7-åringer til senior. Sprint-Jeløy er tuftet på bredde, miljø og toppsatsing.

Yngres avdeling
Det er i dag over 50 lag i Sprint-Jeløys yngres avdeling. Disse lagene har til sammen over 100 timer med organisert trening i uken! I tillegg kommer kamper og turneringer. Som støttemedlem bidrar du til å opprettholde dette aktivitetsnivået. I tillegg bidrar du til viktig verdibygging i lokalsamfunnet.

Senioravdeling
Sprint-Jeløy har i 2018  lag i  4. divisjon, 5. divisjon og 7. divisjon. I tillegg har vi et juniorlag i G19 Elite Østfold.

Arrangementer
Klubben arrangerer to innendørscuper (jentecup i januar og guttecup i mars, SpareBank 1 Cupene)og fotballskolen om sommeren. Høsten 2014 startet vi også med Get Sprintakademiet på kunstgresset på Bellevue.

Gothia Cup

Siden 2008 har Yngres avdeling dratt samlet til Gothia Cup i Gøteborg. De har bodd, spist og spilt innledende kamper i Kungsbacka sør for Gøteborg. I 2014 representerte Sprint Norge under åpningsseremonien på Nya Ullevi. I 2018 har Sprint med 9 lag.

Old boys
Dette er en gjeng seniormedlemmer som arbeider for trivsel, sportslig fremgang og støttetiltak. Sammen med damegruppa er dette selve limet i klubben. Både old boys og damegruppa ønsker flere medlemmer.

Refsnesbanen
Høsten 2005 kunne vi endelig ta første avspark på den nye kunstgressbanen på Refsnes. Banen kan brukes hele året og har bedret kapasiteten og treningsforholdene betraktelig. Våren 2016 ble det lagt nytt kunstgressdekke på banen.

Bellevue

Vår storstue ble i 2014 ferdigstilt med kunstgress på en 7er og en 11er bane med undervarme. Garderobene blir pusset opp i februar til april 2016. Salen og kjellerstua blir bare lånt ut til sammenkomster for Sprintlagene. Det er ikke mulig å leie lokalene for utenomstående.

Kiosken

Det er kiosk på Bellevue i sesongen, som er dugnadsdrevet av foreldre på lagene.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift