SK Sprint-Jeløy

Web Support

Web Support

Bruk av bilder i hovedgalleriet og i nyheter!

Vi ønsker i utgangspunktet at alle trenere og lagledere forholder seg til malen om hvordan vi ønsker at nyheter og bilder i hovedgalleriet (forsiden på lagsidene) fremstår.

Vi har valgt å stramme inn på hvordan bildebruk skal fremstå på våre websider. For at vi skal ha en lik mal å jobbe ut i fra, så er det følgende regler som gjelder.

I bildegalleriet på lagsiden så skal størrelsen på bildene være 1170 x 250 pixels. Bildestørrelsen må ikke overstige 300kb. Dersom du prøver å laste opp et bilde som er større enn 300kb, får du en feilmelding. Det kan være inntil 20 bilder i galleriet. Dersom du ikke har riktig verktøy for å produsere bilder i den størrelsen, så ta kontakt for hjelp.

I nyheter skal bilder kun brukes i hovedartikkelen. Bilder skal ikke fremkomme i ingress området. Dette for at vi alle skal jobbe ut i fra en lik mal. Slik at alle lagsider blir mest mulig like med tanke på form og farge.

Trenger du hjelp, så ta en titt på våre web support sider først. Dersom du ikke finner løsningen der, så ta kontakt med oss.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift