Harstad Damefotball

Skader - Forsikring

Skader - Forsikring

Barneidrettforsikringen - inkluderer spillere under 13 år.

Alle barn under 13 år som deltar i idrettsaktivitet organisert av et idrettslag tilsluttet Norges idrettsforbund, er forsikret gjennom If – idrettens forsikringsselskap. Det betyr at du kan føle deg trygg på at barnet ditt er godt dekket når det er med på arrangementer i regi av idrettslaget. If er også hovedsamarbeidspartner for de 800 idrettsskolene som arrangeres rundt om i landet. Dette samarbeidet sikrer støtte til kurs, kompetanseheving og skadeforebyggende informasjon overfor kurslederne. Målet er at dette skal styrke idrettsskolene og sikre høy kvalitet på tilbudet til barna. Ønsker du mer informasjon om  samarbeidet, ring 02400 eller besøk www.if.no

Fotballforsikringen inkluderer fotballspillere 13 år og eldre.

Spillere under 13 år er dekket av Norges Idrettsforbund sin Barneidrettsforsikring. Under NIFs Barneidrettsforsikring er spillerne dekket ved utøvelse av organisert aktivitet i idrettslag som er medlem av Norges Idrettsforbund.

Spillere som har fylt 13 år må være registrert i FIKS som aktive med lagsforsikring inneværende sesong for å være dekket av forsikringsordningen.

Det er klubbens ansvar at alle spillere er registrert som aktive med lagsforsikring i FIKS.

I henhold til Norges Fotballforbunds Kampreglement, må spillere som har fylt 12 år, for å være spilleberettiget i obligatoriske kamper, være registrert i FIKS som aktive inneværende sesong.

Hva gjør jeg ved fotballskade?

Norges Fotballforbund - forsikringer

Norges Idrettsforbund - Barneforsikring

Norges Idrettsforbund - Forsikring

 

Harstad Damefotball

Postboks 739, 9487 Harstad

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift