Harstad Damefotball

Nyttig å vite

Generelt:

• Barna må ha med egen ball og helst drikke på trening
  • Leggskinner er påbudt både på trening og i kamp.
  • Ørepynt, piercinger (festet med hull gjennom f.eks. øreflipp) er ikke tillatt under trening eller kamp. Dette er av sikkerhetshensyn sik at det ikke oppstår rivningsskader på spilleren.
  • Under "Lagsider" i toppmeny finner du link til side med lagets kamper, treninger, kontaktinfo trenere, lagnyheter/bilder mm. Klikk på lagnummer til ditt lag (eks. 2003 laget)
  • Kampdraktene som er lånt ut til spillerne er Harstad Damefotballs eiendom. Overtrekksdrakter m.m. i klubbfargene fås kjøpt hos G-sport, Harstad.
  • Vis fram Klubbkortet, det gir 20% rabatt på klubbkolleksjonen, og for øvrig 10% rabatt i hele butikken (Gjelder ikke tibudsvarer og våpen/ammunisjon). Har du ikke klubbkort? Kontakt lagleder eller harstad.damefotball@gmail.com

Ved kamp:

• Følg med på lagsiden for oppdateringer av spillested/tid - kretsen sender stadig oppdaterte kamplister!
  • Fotballkretsen anbefaler  å ha spillere/lagledere på motsatt side av foreldre/tilskuere.
  • Husk sko ihht. underlag!

Harstad Damefotball

Postboks 739, 9487 Harstad