SK Sprint-Jeløy

Web retningslinjer

Web retningslinjer

Bruk av bilder i hovedgalleriet og i nyheter!

Vi ønsker i utgangspunktet at alle trenere og lagledere forholder seg til malen om hvordan vi ønsker at nyheter og bilder i hovedgalleriet (forsiden på lagsidene) fremstår.

Vi har valgt å stramme inn på hvordan bildebruk skal fremstå på våre websider. For at vi skal ha en lik mal å jobbe ut i fra, så er det følgende regler som gjelder.

Bildene kan lastes opp enkeltvis eller i en zip-fil. Bildestørrelse må være <  300k NB! Maks antall bilder per galleri er 40! Størrelse må tilpasses bruksområdet før opplasting. Filtype kan være jpg, PNG eller GIF. Bilder i galleriet skal ha samme størrelse og format. Bildet skal være ( 1140pix x 400pix ) 413mm bredde og 141 mm høyde.

For å laste ned gratis program for bildekrymping (krymper flere bilder samtidig!): Fotosizer. Programmet er svært enkelt å bruke. Du kan for eksempel "dra" bilde fra filbehandler/nettleseren over i bildelisten som skal krympes. Du kan også velge å rotere bilder. Du kan også bruke en webtjenese www.tinypng.com, tjenesten er den samme som Fotosizer, men via web.

Du kan endre tittel og beskrivelse direkte i listen under ved å dobbeltklikke på ønsket felt. Du kan også dra enkeltbilder for å andre på rekkefølgen. Her kan også angis hovedbilde der hvor dette er aktuelt. Endringer lagres direkte på webserver.

Dersom du ikke får dette til, så send e-post til alex@sprintjeloy.no med følgende informasjon, husk at bildet må være minst 413mm bredde og 141mm høyde.

Bildefil (jo større jo bedre)
Navnet på lagsiden (Kull xxxx)

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift