Re FK

Meny Arena Cup 2016

(Re FK måtte se seg slått i semifinalen i årets Meny Arena Cup)

Denne helgen var det klart for seniorklassen i Meny Arena Cup. Turneringa var fulltegnet med 20 lag påmeldt. Det hele startet på lørdag med 16 lag som kjempet om 8 plasser i søndagens mellomspill, der kanonene Ørn Horten, Sandefjord Fotball, Flint og FK Tønsberg ventet.

Gradestokken i Tønsberg-området var så blå at flere av lagene herfra valgte å holde seg innendørs. Det gjorde at det planlagte oppsettet måtte forandres på og det ble noe kjedelig ventetid for både Runar og Andebu som hadde stått opp tidlig.

Ventetiden brukte de godt for begge lag fortsatte de gode spillet fra lørdagen. Runars Lasse Bransdal scoret hele ni ganger på lørdag og fortsatte i samme tempo på lørdag. Andebu hadde hentet inn den slepne teknikkeren Pål Oscar Christensen som gang på gang chippet de amerikanske straffene over keeper og i mål.

Til semifinalene gikk selvfølgelig fjorårets vinner og favoritt Ørn Horten, anført av kaptein Thomas Knutsen. Deres motstander var i semien var Re FK, som hadde mye å stri med de første minuttene av kampen. Ørn gikk tidlig opp i en tomålsledelse, før hjemmelaget kom tilbake og bidro til underholdning som varmet alle som så på i hallen. De brunekledde så ut til å dra seg videre med Knutsens femte mål i kampen og Ørn gikk opp til 5-4 med ti sekunder igjen på klokka. Re kastet alt frem og et lykketreff fra Carl Christian Suttle sørget for vill jubel, utligning og straffesparkkonkurranse. I tur og orden satt Ørnane ballen i mål. Alen Patros, Adnan Hadzi og nevnte Knutsen gjorde ingen feil og når Re bommet en gang, var Ørn igjen klare for finale.

I den andre semifinale holdt Stokke lenge følge med unggutta fra Sandefjord Fotball. På slutten av kampen var de røde og blå som orket mest og dro i land en 4-2 seier.

Finalen ble også en svært underholdene kamp. SF tok ledelsen og kom godt i gang. Ørn snudde kampen og ledet 3-2 med ett minutt igjen å spille. Da kom kaptein og midtstopper på SF, Mats Holt frem og headet inn utligningen. Finalen skulle avgjøres på straffer!

Begge lag holdt hodene kalde og satt sine tre første straffer i mål. SF satt sin fjerde og reddet deretter den påfølgende straffen til Ørn. Den første muligheten til å avgjøre ble spolert, da Ørns keeper reddet mesterlig. Ørn måtte score på sin femte straffe, men igjen var SFs keeper Vetle Heian med på notene og reddet straffen. Unggutta fra Sandefjord kunne slippe jubelen løs som vinnere av Meny Arena Cup 2016.

Runars Lasse Bransdal ble turneringas toppscorer og SFs Sander Moen Foss ble kåret til turneringas mest verdifulle spiller.

Arrangørenklubben Re FK takker alle deltakende lag og tilskuere som tok turen. Vi gleder oss til å møte flere av dere igjen i løpet av sesongen 2016.

Re Fotballklubb

3164 Revetal