Figgjo Idrettslag

Grasrotandel

Husk at klubbens organisasjonsnummer er 975484173

Tenk deg at du kan spille favorittspillene dine - Lotto, Tipping og Joker for eksempel - og samtidig gi noe mer til det laget eller den foreningen du selv ønsker å støtte. Dette er nå mulig via Grasrotandelen. Ved spill hos Norsk Tipping vil 5 % av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikke Extra og Flax). Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din - du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på norsk-tipping.no.

Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen allerede nå, og du gjør det på én av følgende måter:

1. Hos Kommisjonær: Ta med deg Figgjo IL sitt organisasjonsnummer (975484173) og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer.

2. SMS: GRASROTANDELEN 975484173 til 2020 (tjenesten er gratis).

3. Internett: grasrotandelen.no og  foreta tilknytningen der.

4. Norsk Tipping Mobilspill.

Mer informasjon finnes på grasrotandelen.no. Her vil du kunne følge med på hvor mye Grasrotandelene genererer for de enkelte Grasrotmottakerne.

Takk for at du støtter Figgjo IL via Grasrotandelen!

Figgjo Idrettslag
Figgenveien 17