Nordre Fjell IL

Dommer

KLUBBENS DOMMERE:

Kretsdommere:

Therese Kvalvåg (primært veileder) - 413 96 460 - Dommerkomitemedlem og Oppfølgingsansvarlig kvinnelige dommere NFF Hordaland
Sindre Jacobsen - 476 26 969
Emil Iversen
Victor Andre Grønn Jensen

DOMMERKOORDINATOR KRETS:
Therese Kvalvåg
web@nordrefjell.no

Therese jobber med dommere opp mot ungdomsfotball. Det vil si at alle 9er kamper (Jenter 13 og evt Gutter 13) skaffer Therese dommere til. I Nordre Fjell drømmer vi om å ha et godt dommermiljø som inspirerer flere til å starte med denne hobbyen. Det skal arrangeres ulike tiltak for å jobbe mot Nordre Fjells mål om å stille med flere dommere på kretsnivå.

DOMMERKOORDINATOR BARN:
Terje Landro
terje.landro@bkkfiber.no

Terje har ansvar for oppsettet av dommere på klubbens barnefotball. Det vil si klubbens 5er og 7er kamper. I tillegg settes det også opp egne klubbdommerkurs i regi av Terje etter behov. Vi ønsker at dere også forteller spillerne om muligheten for å starte med dømming. Dersom man ikke ønsker å spille fotball kan man nevne at dette er en mulig vei videre.

Foreløpig vil dere kunne få kontaktinformasjon til klubbdommerne gjennom Terje Landro, eller Therese Kvalvåg. Er du i tvil, ta kontakt.

LEDIGE DOMMERE (gjelder ungdoms- og seniorfotball):
Dersom du som trener får beskjed om at dommer ikke kan ta kampen så kan du finne ledige dommere ved å trykke her. Da kommer du inn på kretsen sine sider, og du kan finne dommere som ikke har kamp på denne dagen. Finn "Hordaland Fotballkrets", og skriv inn ønsket dato. Dette gjelder for 9er og 11er fotball. Send også en melding til dommerkoordinator krets (Therese) så får du litt ekstra hjelp med å få tak i en erstatter.

BLI MED I DOMMERFAMILIEN DU OGSÅ!

Nordre Fjell trenger nye dommere til en hver tid. Både klubbdommere og kretsdommere. Ønsker du å melde deg på i sesongen, ta kontakt med dommerkoordinator. Kurs blir dekket av klubben. Vi ønsker å få til et godt miljø for klubbens dommere, og på denne måten vil klubben vokse og kanskje også inspirere flere til å bli med i dommerfamilien.

Fotoet under er tatt fra dommerkampen 2015, mellom breddedommerne (rødt) og toppdommerne (blått). En herlig dag som er blitt godt tatt i mot av alle som driver med dømming. Og noe vi ønsker å fortsette med som en årlig tradisjon. Dommermiljøet i Bergen er helt særegent, og man vil garantert finne andre mennesker som elsker sporten like mye som deg selv. Gjennom å være dommer vil du møte nye venner som forstår deg som dommer, og som vil være med å støtte deg, kanskje resten av livet. Det er vennskapene man knytter som utgjør forskjellen på om man fortsetter som dommer, eller syns det å dømme blir for tøft. Alle på dette bildet har hatt en dårlig dag på banen, men på grunn av miljøet som er blitt bygget opp fortsetter man.

Nordre Fjell Fotball Nordre Fjell Håndball Nordre Fjell Friidrett
  fotball@nordrefjell.no handball@nordrefjell.no friidrett@nordrefjell.no