Nordre Fjell IL

Styret 2019

Foto: Øverts fra venstre Rune Lilletvedt Toft, Elisabeth Blomvågnes Strandtun, Monica H. Vindenes og Oddvar Monslaup.

Fremme fra venstre: Terje Landro og Laila Grønn-Jensen.

Styret har fått mandat av årsmøtet til å hente inn ett styremedlem til som skal jobbe med sponsorarbeidet i klubben, og vi ønsker å opprette
ett Sponsor Utvalg da vi ser at arbeid i utvalg er til stor hjelp for dem som jobber sammen.

De viktigste oppgavene til styret er å jobbe for medlemmenes interesser. Det betyr at styret har ansvar for at vi til en hver tid har kontroll over
økonomi og drift. Styret skal jobbe med klubbens mål og strategier og sørge for at vi har underutvalg som jobber for klubbens og medlemmenes
beste interesser. Og under dette følger det også at vi følger opp arbeidet som NFF og NFF Hordaland setter som standard - sørge for at vi
beholder flest mulig spillere lengst mulig, utvikler dem best mulig slik at vi over tid vokser som klubb. Og dersom vi ikke har et tilbud til spilleren
skal vi jobbe for å finne et alternativ til utøverne det gjelder.

Lederen i klubben skal være frontfigur i pressen og håndterer mediesaker som omhandler klubben som en helhet. Nestleder skal ta over
oppgavene til lederen dersom leder ikke er tilgjengelig. Hvert av medlemmene i styret har et eget ansvarsområde, og ansvarsområde kan variere
fra år til år, og valgkomiteen jobber ut i fra styrets ønsker om hvilke kvaliteter de ulike styremedlemmene bør ha.

Men hvem kan egentlig sitte i styret?
Alle som har et ønske om å bidra til at Nordre Fjell Fotball blir en bedre klubb kan være med i styret. Et frivillig verv krever at man er engasjert,
genuin og motivert for å gjøre jobben. Men man må ikke være Zlatan, Drillo eller genierklært for å være med.

Verv Navn Mail Telefonnummer
Leder: Oddvar Monslaup oddvar.monslaup@gmail.com 930 16 742
Nestleder: Terje Landro terje.landro@bkkfiber.no 982 52 225
Styremedlem: Monica H. Vindenes monikahv@outlook.com 959 10 635
Styremedlem: Elisabeth Blomvågnes Strandtun elistr26@gmail.com 414 59 174
Styremedlem: Laila Grønn-Jensen laila.gronn@gmail.com 466 16 103
Styremedlem: Rune Lilletvedt Toft runeogsiren@hotmail.com 953 07 010

Verv

Kontaktinformasjon finner du i listen over verv under vedleggene til høyre på denne siden. Der finner du hvem som innehar de forskjellige oppgavene i klubben. Lurer du på hva de oppgavene går ut på ligger også listen over stillingsbeskrivelsene på denne siden.

Noen ganger kan det være vanskelig å si ja til verv og roller i den lokale idretten fordi man ikke vet hva man sier ja til. I Nordre Fjell Fotball ønsker vi at alle skal føle seg trygge til å si ja til å hjelpe. Derfor har vi laget en komplett liste over de ulike rollene og vervene vi har, og beskrivelse av hva man kan forvente. Så er det også viktig å vite at vi setter pris på ALL hjelp vi får. Om du ønsker å bidra på andre områder enn dem som er beskrevet er det bare å ta kontakt. Vi er ingenting uten deg. Nordre Fjell setter stor pris på alle dugnadstimene som du investerer i klubben. Ikke nøl med å ta kontakt. Her er du velkommen! Se kretsens kurskatalog for å finne det kurset som du ønsker å delta på.

Nordre Fjell
Ågotnes Idrettsanlegg