Nordre Fjell IL

Macron
Nordre Fjell Fotball har signert en 5-årig sponsoravtale med Macron, som klubbens utstyrsleverandør. Avtalen er gjeldende fra 01.01.2017. Nye drakter vil fases inn over en tre-årsperiode, men alt nytt utstyr til klubben skal leveres av Macron. Det vil også bli utarbeidet nye utstyrspakker, som vil bli lansert sammen med ny kolleksjon for fritid, drakt og trening. Mer informasjon om dette og avtalen vil komme i januar. Macron, som er fra Bologna i Italia, produserer høykvalitetsutstyr innenfor de fleste ballidretter, og er allerede leverandører til flere storklubber i Europa. Skandinaviske Sportsimport AS (Macron Norge), som har hovedbase og konseptbutikken Macron Store i Haugesund, har vært importør av Macron siden 2010 og har siden da jobbet med å bygge opp merket i Norge.
Trykk på logoen for å komme til Macrons hjemmeside.

Bergen Sportsreiser AS
Bergen Sportreiser AS har vært stolt sponsor av Nordre Fjell Fotball i mange år, og har bidratt med premie til vårt åpningslotteri på åpningsdagen.Det er med stor glede vi introduserer dette flotte firmaet som vår samarbeidspartner også for 2018. Firmaet ble stiftet i 2012 og tilbyr fotballreiser til England, Spania og Frankrike i tillegg til treningsleir for fotballag på alle nivå til destinasjonene Spania, England og Polen. De fokuserer på trygghet til deg som kunde og lover aldri mer enn de kan gi, og holder det de lover til sine kunder. En reise med Bergen Sportsreiser er en opplevelse for livet. For mer informasjon kikk inn på nettsiden til Bergen Sportsreiser, ta en telefon til dem på 400 888 22, eller send en mail til post@bergensportsreiser.no.

SpareBank 1 SR-Bank:
Vår ferskeste samarbeidspartner er SR-Bank. De har en avtale om å gi oss 250 kroner for hver kunde, med tilknytning til Nordre Fjell, som avtaler et møte med en av deres rådgivere angående sin privatøkonomi.
Trykk på logoen for å komme til bankens nettside.

Rema 1000 Ågotnes:
Rema 1000 har vært en av våre mest trofaste sponsorer. På den tiden har de hjulpet oss slik at den daglige driften blir lettere. Nye fotballer, nye drakter, nye flasker og annet utstyr gjør sportshverdagen til barna enda bedre.
Trykk på logoen for å komme til Remas nettside.

Sixt Bilutleie:
Sixt er et av verdens ledende leiebil selskaper. De tilbyr leiebiltjenester som personbil, SUV, minivan, sportsbiler, varebiler, lastebiler eller andre kjøretøy du har behov for. I tillegg kan msn bestille limousine. Du kan leie bil hos en av de 44 stasjonene Sixt har. I Bergen finner du leiebilstasjon på Minde, Flesland og på Ulset. Trykk på bildet for å komme til nettsiden.

VIL DU SPONSE IDRETTENS OG ÅGOTNES SIN FREMTID?

Nordre Fjell er en breddeklubb som jobber for å skape et attraktiv idrettstilbud til barn og ungdom i nærmiljøet i vår region. Målet vårt er idrettsglede, sunne holdninger og integrering. Alle sponsormidler går til sportslig aktivitet og langsiktig verdiskapning i klubben!

Vi er helt avhengig av samarbeid med næringslivet for å kunne drive klubben på det nivået vi driver i dag, og for at vi skal kunne utvikle oss og bli enda bedre.

Nordre Fjell er på konstant jakt etter nye samarbeidspartnere. Ønsker din bedrift eller organisasjon å støtte klubben og bli en støttespiller til breddeidretten i vår region?

Det er flere måter å sponse klubben på:

1. Hovedsponsor:
    Som hovedsponsor ønsker vi å profilere deg på flere måter.
    Du får draktreklame, arenareklame, presentasjon på nettsiden,
    eget sponsorarrangement (etter avtale) og markedsføring gjennom
    sosiale medier og på alle klubbens arrangement.

2. Breddesponsor:
    Nå bidrar du til daglig drift av klubben. Du profileres via nettsiden
    og sosiale medier, du er en stor del av åpningsdagen og du kan ha
    sponsorarrangement.

3. Lagsponsor:
    Har du barn eller barnebarn som spiller for Nordre Fjell og bare vil støtte
    et spesielt lag kan du også gjøre det. Da går 60% til laget og 40%
    til klubben (på denne måten vil mindre ressurssterke lag også nyte
    gleden av generøse tilskudd).

4. Støttespiller (bedrift eller privatperson):
    Her kan du bidra med det du ønsker for å utvikle klubben vår.
    Da får også du et eierskap til utviklingen og fremgangen i idretten.

5. Prosjektsponsor:
    For øyeblikket jobber vi mot å få to 9er-baner på grusbanen og nye
    flomlys slik at vi får en bedre treningshverdag, både i og utenfor
    sesongen. Ønsker du å bidra til enkeltprosjekter som dette ønsker
    vi mer enn gjerne at du tar kontakt.

6. Arenareklame:
    Vi tilbyr også muligheten for å kjøpe skiltplass ved Ågotnes Kunstgressbane.

Dersom du ønsker å komme i kontakt med oss for å bli en av våre bidragsytere, ta gjerne kontakt med vår sponsorgruppe:
Johannes Solsvik, 950 22 162 johannes@ditech.no (Sponsoransvarlig)
Oddvar Monslaup, 930 16 742 oddvar.monslaup@gmail.com (Leder).

Nordre Fjell
Ågotnes Idrettsanlegg