Lura IL

FFO

Lura IL FFO

Du finner elektronisk søknadsskjema nederst.

Medlemmene er både jenter og gutter i 2.-, 3.-, 4.- og 5. klasse fra Lura og Porsholen skole, men det er åpent for påmelding også fra 6. klasse og elever fra andre skoler.

Dagene vi har åpent er tirsdag og torsdag mellom skoleslutt og rundt 16.15.

* Ønsker du å jobbe på vår FFO? Ikke nøl med å ta kontakt!

Lura IL FFO skal være mer enn en mellomstasjon på vei hjem mens barna venter på at foreldrene kommer fra jobb. Vi ønsker å tilby en god arena for utvikling, under trygge og sosiale rammer. På Lura vil vi ha aktivitet og læring, og vi vil at alle skal bli sett.

Våre treninger vil i stor grad handle om grunnleggende fotballferdigheter og motorikk. Vi legger også vekt på holdninger og et godt sosialt miljø.

Før treningene har vi samling, hvor vi presenterer plan for treningen og diskuterer et tema for dagen. Under treningene etterstreber vi tett oppfølging av enkeltpersoner så vel som hele gruppen sammen.

Fotballfritidsordningen vår ledes av daglig leder Helge Brommeland og Jules Sambou.

Kontakt:  daglig_leder(a)lura-il.no

* Lura IL FFO er ikke en del av Telenor Xtra. Vil din bedrift være med på å støtte tiltaket på Lura? Ta gjerne kontakt.

Åpningstid: 13.00-16.15, tirsdag og torsdag.
Følger skoleåret, og har i utgangspunktet stengt i skoleferiene. FFO starter opp samtidig som skolen i 2018, altså tirsdag 21. august.
Eventuell endring av dager vi har åpent diskuteres og avgjøres innen skolens oppstart i august. Send gjerne en beskjed hvis dere ønsker andre dager enn tirsdag og torsdag.

Hvor: Lura kunstgras og Klubbhuset

Dagsplan:
13.00-14.00: Ankomst, lekser, egentrening, lek
14.00-14.25: Frukt/samling
14.30-15.45: Fotballtrening
15.45-16.15: Hjem

Månedpris:
Lura-akademiet: 600 kr
FFO 2 dager i uka: 1100 kr
Halv pris i juni, august og desember.

Ingen avslag for andre idretter i Lura IL.

Vi fakturerer i forkant av hver måned og har og to måneders oppsigelsestid (må sendes skriftlig til daglig_leder(a)lura-il.no).

>> For regulering av skattefradrag klikk her

Øvrige spørsmål om fotballfritidsordningen vår kan rettes til daglig_leder(a)lura-il.no.

Lura-akademiet:

Påmelding i vår FFO er bindende, men vi kan ikke garantere alle plass og etterstreber derfor å gi tilbakemelding til alle søkere i god tid.

Basert på tilbakemeldinger fra nåværende deltakere, ønsker Lura ILs fotballfritidsordning å utvide tilbudet sitt.

Dette handler om at vi reserverer en egen trener til deltakere fra 4.-7. klasse på tirsdager, hvor denne gruppen følger et litt annerledes opplegg enn resten av FFO.

Akademiavdelingen er åpen for alle i aldersgruppen, men vi understreker at treningene vil inneholde aktiviteter og øvelser som er tilrettelagt for deltakere som ønsker større ferdighetsmessige og taktiske utfordringer. Vi har åpent for 4.-klassinger, men anbefaler å vente til 5. klasse.

Alle deltakere på Lura-akademiet kan velge å delta kun på tirsdager, men står fritt til også å delta på onsdager og torsdager. Prisen for dette er 600 kroner i måneden.

Deltakere fra 4.-7. klasse trenger ikke å være del av akademiet. De kan delta på FFO som vanlig og være med to eller tre dager i uka.

Hvordan blir jeg med på Lura-akademiet?

Er barnet allerede medlem eller tidligere utmeldt, holder det med en e-post til daglig_leder(a)lura-il.no om at dere ønsker dette tilbudet. I tillegg ønsker vi svar på om dere ønsker kun akademitreninger eller flere dager i uken.

Dem som ikke er deltaker fra før, kan fylle ut skjema nederst i denne artikkelen.

Dersom dere skulle ønske akademiet fant sted på en annen ukedag, vær vennlig og gi beskjed om dette også.

Søknadsskjema Lura FFO og Lura-akademiet:

Lura IL
Klubbhuset, Prinsensvei 7, 4315 Sandnes