Byåsen IL Orientering

Reportasjeansvar WEB

Hei, du mottar denne mailen fordi du/dere er satt opp med ansvar for å legge ut reportasjer på Byåsens hjemmeside og facebookside om ett eller flere løp denne sesongen. Vi har god erfaring med å fordele dette på flere ressurser, og har derfor besluttet å videreføre dette konseptet. Vi har tilbakemeldinger på at Byåsens nyheter oppleves varierte og gode. Vi håper det passer – om ikke håper vi du kan skaffe en erstatter. Varsle i så fall undertegnede om dette.

Ansvaret til reportasjeansvarlig er ganske fleksibelt, og det er opp til den enkelte hva og hvor mye man legger i oppgaven. Det man primært skal gjøre er å ta bilder og at disse blir lagt ut sammen en tekst om løpet (deltagere, plasseringer, terreng eller annet som folk vil lese) som en nyhet på hjemmesida og samme artikkel delt på facebook så snart som mulig under/etter arrangementet/aktiviteten.

Når du legger ut bilder, ta alltid en sjekk på at bildet ikke har med noe i bakgrunnen som ikke bør være med ….. Ikke koble bilder med fullt navn (bruk kun fornavn), med mindre det er en prestasjon som uansett vil framkomme med fullt navn i andre media.  Benytter du bilder av barn – sjekk med foreldre at det er greit. Det er lov å være litt «sprek» i overskrift/ordbruken for å skape interesse, la også gjerne de litt yngre i familien prøve seg. Det er også tillatt å legge ut omtale av arrangementet på forhånd for å få mest mulig deltagelse. Del nyheten til slutt på facebooksiden vår. Behøver du hjelp/tilgang til å legge ut nyheter - kontakt undertegnede.

I utgangspunktet fordeles ansvaret slik gjennom sesongen:
- Alle løp med reise(-leder) – reiseleder har ansvaret
- Ungdomsløp – 3 fam fordeler ansvaret
- Internasjonale mesterskap, uttak og forhold som ikke er knyttet til spesifikke løp - påmelder
- Resten fordeles pr periode

Ungdomsløp:
Bull, Moxness og Brenne

Periode:
Desember-31. mai       Wiggen (untatt sprntcup 3 og 4. - Eide)
1. juni – 31.august       Arnesen
1. september – 20.nov HH Sæternes