Nordre Fjell IL

Informasjon

Nordre Fjell Fotball er i aller høyeste grad drevet av mennesker med en utrolig lidenskap for fotball. Ikke minst en lidenskap for å tilby barn, ungdom og voksne en arena å føle seg trygg på. Og da trenger vi hjelp fra deg. Du må ikke stille opp som trener eller sitte i styret. Men du kan bli en viktig bidragsyter.
Og det kan du gjøre på to ulike måter:

1. Delta på "En anderledes dugnad"

Vår fantastiske bidragsyter SpareBank1 SR-Bank ønsker å tilby deg muligheten til å være med på en helt unik form for DUGNAD!
I motsetning til en rekke andre banker åpner SR-Bank flere kontorer. Det nærmeste kontoret til Ågotnes og Nordre Fjell Fotball finner du på Straume. Her står flotte medarbeidere klare for å hjelpe deg med din personlige økonomi.

2. BLI GRASROTGIVER

Deretter kan du bli grasrotgiver. Det betyr at du registrerer ditt Norsk TIpping-kort opp mot vårt organisasjonsnummer. Hver gang du leverer lørdagens Lotto-kupong går 5% av den summen du tippet for til Nordre Fjell Fotball. Og det igjen betyr mer fotball for klubbens neste fotballspiller eller fotballdommer.

OG ALT DETTE UTEN Å BRUKE EN KRONE EKSTRA!! Det er supert for deg, og supert for oss.

... og sist, men ikke minst så kan du jo følge oss på våre sosiale plattformer. Vi prøver å holde dere oppdatert på aktivitet, fortelle de gode historiene i klubben, bygge kompetanse og være en attraktiv klubb som er sitt samfunnsansvar bevisst.
Følg Nordre Fjell Fotball
Følg Nordre Fjell Herrer