Lura IL

Utlegg

Vanlig prosedyre for utlegg i Lura IL:

- Godkjente betalinger (av gruppeleder) samles opp og betales på fredager

- Dersom det er hastesaker, må den enkelte betale av egen lomme og få refundert summen (skjema finner du oppe til høyre på denne siden).

- Vi minner om at behandlingstiden som regel går fortere hvis dokumenter skannes og sendes elektronisk.

Turneringer

Våre lag kan få dekket påmeldingsavgift på to turneringer i året av Lura IL (til og med 15 år). Søknad, med kvittering/regning, beløp og konto, sendes til styreleder i din idrett (se nederst). Når det er godkjent, sendes utlegget til kasserer(a)lura-il.no.

Refusjon for utlegg

Klikk på filen til høyre for å laste ned skjema for refusjon av diverse utgifter.

Skjemaet kan scannes og sendes på e-post til leder for din gruppe (se oversikt nederst).

Reisestøtte

LURA IL dekker utgifter til reise til og fra seriekamper etter følgende regler:
Det dekkes faktiske utgifter til spillere og ledere (trenere/lagledere/oppmenn) for (husk kvitteringer):

• fergebilletter
  • bompenger

I tillegg dekkes kilometerutgifter ved bruk av bil (vi bruker Statens satser). Kilometerutgifter kan kreves ved reiser lenger enn:

• Sør for BRUSAND
  • Sør for VIKESÅ
  • Øst for BYRKJEDAL
  • med ferje

I alle disse tilfellene dekkes kilometer for hele reisen.
Det dekkes for det antall biler som trengs for å frakte spillere og ledere til kamp.
Biler utover dette dekkes ikke.

Last ned skjema for refusjon oppe til høyre. Ferdig utfylt skjema kan sendes til godkjenning hos styreleder i din idrett.

Vær oppmerksom på at manglende innbetalt kontigent kan påvirke klubbens reisestøtte!

Dommerutgifter

Vi foretrekker, som nevnt, elektronisk innlevering av dommerregninger.

Skjema for dommerutgifter kan lastes ned oppe til høyre på denne siden.

Gruppeledere:

Fotball fotball(a)lura-il.no