Askøy FK

Klubben

AFK ble stiftet i 1999 da klubbene Florvåg og Kleppestø slo seg sammen. I dag er også bygden Kleppe en del av klubben. Dette gjør at vi har over 1000 medlemmer og 70 lag fra de aller minste til senior. Over 200 mennesker er hver uke aktive for klubben i form av oppmenn, trenere, tillitsvalgte og foreldrekontakter.

Vi har klubbhus på Myrane i Kleppestø med en 11-bane kunstgress og en 7-bane kunstgress (gave fra Mohn). Vi har over 800 aktive spillere og trenger hele tiden nye treningslokaler. Alle skoler og ballbinger blir brukt til trening.

I tillegg har vi 2 stk 11-baner og 1 stk 5-bane oppe på Bergheim. Disse banene vart åpnet Juni 2017.

Det handler om dugnad

Klubben baserer alt sitt arbeid på dugnad. Alle arrangement blir drevet av frivillige i klubben.

Foreldre stiller opp til trenerverv, kioskdrift, anleggsarbeid, arrangementskomite og organisasjonsarbeid.

Barn og unge stiller opp som dommere, organsisasjons- arbeidere, vaffelsteikere, anleggsarbeidere og ikke minst: gode forbilder! Dette klarer vi fordi vi har et godt miljø og en god ramme rundt klubben.

Askøy fotballklubb er en positiv opplevelse.

Her er noen utvalgte emner fra klubben som alle kan ha glede av å lese

Askøy Fotballklubb
Søre Myrane 8