IL Havdur

Brukerveiledning KXWeb for Trener/Oppmann

Dersom man er innmeldt medlem som trener/oppmann, og har blitt tilknyttet et lag, vil man ha rettighetsnivå "Trener" som aktiv rolle.

Man får et administrasjonsmenyvalg opp som heter My Page:

De mest relevante valgene er Send Melding for masseutsending av mail (SMS funksjon er ikke aktivert for IL Havdur), samt Administrere-->Spillere.

Administrere-->Spillere gir muligheten til å sjekke betalingsstatus pr spiller (pluss  tegn) eller redigere opplysninger (forstørrelsesglass). Man kan legge til/fjerne foreldre registrert til spilleren (se lenke nederst innenfor grønn ramme)

Man kan også legge til/fjerne spillere (se lenke under spillertabell). Spillere som slutter i klubben pleier å fjernes i Januar året etter, fordi klubben trenger medlemstallet i årlig rapportering. Det finnes også en rapport som heter Utøverliste (knapp nederst).

Send Melding er et konsoll hvor man kan velge de spillerne hvis foreldre skal motta mail, skrive en tekst/emne og trykke "Send Melding":

? Besøksadresse
Eikebergvegen 31, 4054 Tjelta
? Postadresse
Idrettslaget Havdur
Postboks 14, 4063 Tjelta
? Organisasjonsnummer: 983 402 445
? Kontonummer: 3206.20.59043

? Daglig leder: Anne Nygård
Tlf: 936 07 935 / E-post:
daglig_leder@havdur.no
? Leder hovedstyret: Jone Hamre
Tlf: 976 49 727 / E-post: l
eder@havdur.no
? Leder fotballgruppen: Aina Nylund
Tlf: 908 73 087 / E-post:
leder@fotball.havdur.no
? Leder håndballgruppen: Nina Nordmo

Tlf: 977 37 522 / E-post: kontakt.havdur.handball@gmail.com
? Leder Idrettsskolen: Kjersti Skei
Tlf: 924 29 818 / E-post: kjerstiskei@hotmail.com

____________________________________________________________________________________
Bli grasrotgiver til Idrettslaget Havdur du også!
Vi vil få 5% av beløpet du spiller for, og det koster deg ingenting.

Send sms Grasrotandelen 983402445 til 2020