Askøy FK

Arenareklame
VEDLEGG
Vis fil Arenareklame for Sponsorer i AFK.pdf

Våre største samarbeidspartnere og sponsorer er:

Frydenbø

Frydenbø Group AS er et familieeid konsern som består av fire divisjoner; Bil, Marine, Eiendom og Maritim Industri.

G-Sport

G-Sport er en av Norges største og ledende sportskjeder med en stolt historie på over 100 år. G-Sport er en av Norges sterkeste merkevarer med en unikt høy kjennskap i befolkningen.

Husk å si at du hørte om G-Sport fra AFK! Da støtter du oss samtidig som du får gode rabatter!

Montér

Vi i Montér er opptatt av å hjelpe deg med dine prosjekter, uansett om du skal bygge garasje, trenger nytt kjøkken eller bare en ny gressklipper.

Husk å si at du hørte om Montér fra AFK! Da støtter du oss samtidig som du får gode rabatter!

Askøy Fotballklubb
Søre Myrane 8