Askøy FK

MYRANE

På myrane har AFK 1 stk 11'er bane samt 1 stk 7'er bane i tilleg et klubbhus med 4 garderober og kiosk.

På Myarne er det også møterom, kontor og lokale med kjøkken.

BERGHEIM

Banene på Bergheim er nå klare til bruk. AFK har nå fått 2 nye 11'er baner og 1 ny 5'er bane.

Klubbhuset på Bergheim jobbes det med å utbedre slik at vi kan bruke mest mulig. Garderober er klar til bruk.

Det jobbes med kiosk og den vil være klar i løpet av kort tid.

Bergheim og trafikkavvikling

Som alle vet er veien opp til Bergheim i meget dårlig forfatning. Den er smal og svingete, og tildels uoversiktlig. Nå er dessuten fartsgrensen over Bergheim satt ned.

Som en del av dispensasjonen fra kommunene for å utbedre Bergheim har AFK forpliktet seg til å informere alle våre spillere og foreldre om hensyn som må tas i forbindelse med trening og kampavvikling på Bergheim.

Følgende tiltak bør tilstrebes av alle:

• Gå til kamp eller trening om du bor i nærheten. Det er flere veier opp til Bergheim som ikke går i veien (en kan gå Kjærlighetsstien eller opp fra Solhola)
  • Om dere blir kjørt til trening sett gjerne spillerne av i krysset slik at de kan gå/løpe opp Bergheimveien (dette er fin oppvarming før trening).
  • Om det må kjøres opp til Bergheim praktiser gjerne felleskjøring.
  • De som kjører opp til Bergheim vise hensyn til myke trafikanter.

Tips oss gjerne om tiltak som kan være med å bedre trafikksikkerheten. Det er ikke sikkert vi kan fikse alt, men vi kan videreformidle god ideer til de som har ansvar for veien.

Styret i AFK

Askøy Fotballklubb