Nordre Fjell IL

Grasrotandelen

STØTT NORDRE FJELL FRIIDRETT – Samtidig får du muligheten til å VINNE MILLIONER.

Visste du at du kan være med å dele ut av Norsk Tippings overskudd til et valgfritt lag eller en forening? Alt du trenger å gjøre er å bli grasrotgiver. Enkelt, og helt gratis for deg!

Allikevel har 2 av 3 som tipper via Norsk Tipping ennå ikke valgt en klubb/la /forening de vil støtte. Om du ennå ikke er blitt Grasrot medlem så kanskje du vil støtte oss? Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte – din Grasrotmottaker.

Vi oppfordrer deg til å støtte Nordre Fjell Friidrettsgruppen. Tenk deg at du kan spille favorittspillene dine – Lotto, Tipping og Joker for eksempel – og samtidig gi noe mer til det laget eller den foreningen du selv ønsker å støtte.

Ved spill hos Norsk Tipping vil 5 % av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikke Extra og Flax). Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din – du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver.Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen.

Om du ikkje har Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på www.norsk-tipping.no

Du kan støtte Nordre Fjell Friidrett på én av følgende måter:

1. Hos Kommisjonær: Ta med deg org. Nr: 993542598 og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer.

2. Send SMS: GRASROTANDELEN 993542598 til 2020 (tjenesten er gratis).

3. Internett: www.grasrotandelen.no eller www.norsk.tipping.no

4. Norsk Tipping Mobilspill

Mer informasjon finnes på www.grasrotandelen.no

Du er helt anonym som Grasrotgiver! Man kan ikke spore hvem
som støtter, eller hvor mye det tippes for, om man har vunnet etc.

Takk for at du støtter Nordre Fjell Friidrett via
 Grasrotandelen!