Hana IL

Ungdoms Akademiet - AKA Fysikk

Hana IL Ungdoms Akademiet - AKA Fysikk

AKA Fysikk er Akademiets nye tiltak for ungdomspillere. Dette er et unikt tilbud for fysisk trening kombinert med fotball. For alle spillere i ungdomsalderen. De trener i treningsrommet ved Hanabanen. Andre spillere fra andre klubber er velkommen dersom ikke transportproblemer setter en hindring.Program:

14.00 - 15.00: Lunsj

15.00 - 15.55: Styrketrening i treningsrommet

16.00 - 16.30: Kjekke fotball øvelser

Se Video:

Følg Hana IL Fotballakademiet på Facebook: Hana IL Fotballakademiet på Facebook

Hvor ofte arrangeres Hana IL AKA Fysikk? Deltakerne kan delta på 1 trening pr. uke.

Treningstider? Tirsdager - 9 & 10. klasse. Torsdager - 8. klasse

Priser (pr mnd): 750 kr for 1 dag i uken - 100 kr i søskenrabatt pr barn

Beløpet settes inn på konto: 3250.24.49108 (det blir ikke sendt ut faktura) innen 15. i hver måned. Merk innbetalingen med: AKA Fysikk + måned og navn på deltaker. Det er en måneds oppsigelsestid på AKA Fysikk - NYTT SYSTEM KOMMER I SOMMEREN 2019!

Deltakere på AKA Fysikk får en utstyrspakke pr år. Denne er beregnet for de som deltar 1 år, dersom deltakeren slutter før vil det bli sendt faktura på en % del av utstyrspakken etter hvor lenge deltakeren har deltatt dette året.

Hana IL Fotballakademiet ønsker deg hjertelig velkommen

Øktene blir ledet av Kyle Farningham (Personlig Trener/UEFA B Fotball)

HANA IDRETTSLAG - STEDET FOR ALLE
Frøyerveien 16, 4328 Sandnes