Nordre Fjell IL

LISENS - fra det år spiller fyller 13 år!

FORSIKRING/LISENS

Fra 01.01 det året spillerne fyller 13 år må spillerne løse lisens. Det er Norges håndballs høyeste organ, Forbundstinget, som har bestemt dette

Det er Nordre Fjell Håndball som genererer lisensen, den blir sendt til den e-post spiller er meldt inn med.

Det finnes to varianter av denne forsikringsordningen som spillerne må ha, LISE og LISE PLUSS. Dere velger selv hvilken av disse lisensene dere ønsker. Nordre Fjell Håndball anbefaler at dere leser vilkårene nøye. Dersom vilkårene ikke fyller de kraven dere som foreldre setter til en forsikring må evt. egen forsikring tegnes.

Dersom en lisenspliktig person spiller uten å ha betalt lisens, ilegges klubben et gebyr lik lisensbeløpet. Dette gebyret skal spilleren selv dekke og refusjonskrav blir sent fra klubben til den enkelte spiller. Et eventuelt gebyr erstatter ikke lisensen, lisensen må uansett betales til NHF dersom spilleren skal delta.

Ta kontakt med trener om du har spørsmål til dette.

Nordre Fjell Fotball Nordre Fjell Håndball Nordre Fjell Friidrett
  fotball@nordrefjell.no handball@nordrefjell.no friidrett@nordrefjell.no