Trolla IL

Treningsrommet

I underetasjen av Idrettshuset har vi et flott og innholdsrikt treningsrom. Her har vi alt av basisutstur som tredemølle, romaskin, spinningsykkel, treningsapparater, vekter, vektbenk, treningsballer, matter og ribbevegg.

Alle som har betalt medlemskap kan benytte treningsrommet fritt, og har tilgang via egen nøkkelbrikke.

Medlemskap

For å bruke treningsrommet må du betale treningsavgift, same være medlem i Trolla IL. Aldersgrense er 16 år.

Treningsavgiften for 2018 er 1200,- pluss 250,- i depositum for nøkkelbrikke. Ekstra medlemmer i samme husstand betaler 600,- så lenge husstanden bruker samme nøkkelbrikke. Depositum for nøkkelbrukke refunderes når du melder deg ut og leverer tilbake brikken.

Treningsavgift innbetales til Trolla IL på kontonummer: 4200.22.14568 og merkes med ditt/deres navn og "treningsavgift 2018.

Nøkkelbrikke kan hentes hos Ingrid Ødegård etter nærmere avtale.

Ingrid Ødegård kan kontaktes på mobil: 459 02 632 eller på epost ingrid_odegar83@hotmail.com

TROLLA IDRETTSLAG