Nidelv IL

Klubbhus

Klubbhus

LEIE AV KLUBBHUSET VED NIDELVA

Nidelv IL har to flotte saler til utleie. Den ene salen finnes i gammeldelen av klubbhuset, og den andre i den nyoppførte delen. Salen i gammeldelen av klubbhuset rommer arrangement på rundt 50-60 personer. Denne delen har toalett, en liten garderobe og et enkelt kjøkken. Salen i den nyoppførte delen av klubbhuset rommer arrangement på rundt 30-40 personer. Den er tilknyttet garderobe, toaletter og kjøkken. Totalt er det plass til ca 80-100 stk, og det er selvfølgelig mulig å leie begge salene, da det er åpning mellom disse.

Nidelvs klubbhus ligger landlig til i flotte omgivelser rett ved Nidelva, nærmere bestemt Tempeveien 21D. Ved klubbhuset ligger to kunstgressbaner, hvorav den ene stod ferdig november 2013. Minste del av klubbhuset som er den nyeste delen, har et større kjøkken, to kjøleskap, fryser, ovn. Den store delen har også kjøkken, litt enklere i forhold til hvitevarer og utstyr.Huset egner seg ypperlig til både barnedåp, bryllup, bursdag, konfirmasjon, og andre sammenkomster. Vi leier også ut til andre typer arrangement.


SJEKK HER FOR LEDIG TID


Utleiepraksis:

Klubbhuset er ledig både på dag- og kveldstid, og det er 25 års aldergrense for leie av lokaler.

Det leies kun ut fredager og lørdager til arrangementer hvor det skal konsumeres alkohol. Fredager og lørdager leies fra 14:00 til 12:00 neste dag.

Søndag – torsdag er primært forbeholdt internleie innad i klubben, men er også tilgjengelig for eksternleie i kortere perioder.

Leie fredag og lørdag inkluderer vask. Leie søndag – torsdag og internleier inkluderer ikke vask. Her må leietaker vaske selv, eller man kan betale 1500,- ekstra for vask.

Medlemmer med minst 2 års medlemskap, eller som har barn som betaler treningsavgift i Nidelv IL, får 10% rabatt på leieprisen.

Internleie:

Med internleie menes arrangement som spillermøter, foreldremøter, styremøter, lagsavslutninger og andre arrangement i regi av klubben Nidelv IL. Dette skal legges til søndag-torsdag, ikke fredager eller lørdager.

Internleie er gratis, men skal fortsatt bookes ved å sende en mail til klubbhusansvarlig. Internleietaker har ansvar for at klubbhuset er ryddet og, hvis nødvendig, vasket etter bruk. Sjekkliste for hva som skal være gjort henger på kjøkkenet.

Ta kontakt med Nidelv IL på nidelv.klubbhus@gmail.com for utleie

PRISER

Søndag – torsdag: (internleie gratis)

Ny sal under 3 timer 1200,-

Stor sal under 3 timer 1200,-

Begge saler under 3 timer 2000,-

Begge salene under 6 timer 3000,-

Vask etter leie: 1500,-

Fredag – lørdag: (Inkludert vask)

Hele klubbhuset 6500,-

Ny/liten sal (30-40 pers.) 4000,-

Stor sal (50-60 pers.) 4000,-

Depositum:

  • For leie ukedager (søndag-torsdag) 1000,-
  • For leie helgedager (fredag-lørdag) 2000,-

Servering (per servitør per time) 150,-

Betaling:

Betaling av leie og depositum skjer gjennom kontonummer som oppgis i kontrakt/reglement ved leie. Henting av nøkler skjer ved overtakelse, dette avtales med utleier. Depositum betales sammen med leie av huset, på samme kontonummer.

Ved manglende rydding og renhold, kan Nidelv IL kalle leietaker tilbake for rengjøring. Eventuelt gjør Nidelv IL arbeidet og beholder depositum. Ved svinn avregnes dette mot depositum og gjenkjøp foretas. Ved ødeleggelser tilbakeholdes depositum. Erstatningskrav kan stilles ved store ødeleggelser som overstiger depositum.

Reglement og utleieavtale kan sendes på epost om ønskelig.

nidelv.klubbhus@gmail.com

Projektor

Projektor er fastmontert i storsal.

Fjernkontroll til projektor og ymse kabler finnes i merket overskap ved platetopp på nykjøkkenet.

Passer til alle PC-er med enten HDMI utgang eller DP utgang (display-utgang, ser ut som en liten USB)

Det er trådløs HDMI overføring mellom PC og projektor, utstyr til dette ligger også på angitt plass.

Nidelv IL

Postboks 5510 Nidarvoll

7480 Trondheim

_________________________________________________

Mål for Nidelv IL:

 Allsidighet          Samhold          Glede          Utviklende

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift