Trolla IL

Idrettsplassen

Idrettsplassen vår ligger øverst i Trolla. Pr første halvår i 2017 var dette stort sett en grusfotballbane, men det har vært jobbet godt i bakgrunnen i senere år med å utvikle og tilrettelegge området for flere nye aktiviteter.

Vi har med hjelp av spillemidler, egenkapital og dugnadsarbeid fått bygget en 5'er kunstgressbane med rekkverk, fangnett og tribune rundt. Tribune med tak kom på plass sommeren 2018. Vi er veldig fornøyd med resultatet. Bilder fra kunstgressbaneprosjektet kan sees via dette albumet.

Samme år har vi fått på plass Trolla Diskgolfpark, som er en 10-hullsbane der frisbee eller disker som det heter brukes. Banen har sitt utspring på og rundt idrettsplassen. Banen er ene og alene finansiert av sponsorer, støttespillere og søkte utstyrsmidler. For info, les mer på diskgolfparken.

Mer informasjon om utkast til planene for idrettsplassen kommer i løpet av høsten 2018.

TROLLA IDRETTSLAG