Trolla IL

Damhaugen

DEN BEST GJEMTE, MEN KOSELIGSTE HYTTA MED SERVERING I BYMARKA

Damhaugen ligger ved Holstdammen i Bymarka – ca 1 km fra Trolla, og 1 km fra Tømmerdalstorget. Du kommer hit ved å gå fra parkeringsplassen ved Trolla barnehage på toppen av Trollahaugen, fra vanntårnet i Trolla eller fra parkeringsplassen i Tømmerdalen.

Fra nyttår til påske er hytta åpen lørdag og søndag klokka 10-16. Dette gjøres av av frivillige i Trolla. Spesialiteten er hjemmelagede vafler stekt i et spesielt vaffeljern laget ved Trolla Brug. Vi har også varme og kalde drikker, og litt sjokolade. Vi har plass til ca.30 personer inne, og godt med sitteplass ute for de som vil sitte på benkene og vollen utenfor, eller i grillhytta. Det er lov å nyte egen matpakke både innendørs og utendørs, det er også bålplass både utendørs og i grillhytta. Damhaugen er nyttet til lysløypa i Trolla, og løypenettet i Bymarka.

Damhaugen vinter

Damhaugen var opprinnelig brukt som damvokterbolig knyttet til dammene i området: Holstdammen, Løkkadammen og Nydammen. Trolla Idrettslag eier og driver Damhaugen.

Ellers brukes Damhaugen som klubbhus ved sommer- og vinteraktiviteter samt til utleie til lagets medlemmer og andre lag/foreninger og private.

Faste Arrangementer

• Damhaugen er åpen for servering lørdag og søndag fra nyttår til påske. Åpningstid er kl.10-16

• 1. søndag i advent: åpen hytte med kaffe og kaker og førjulsstemning

• Friluftsgudstjeneste siste søndag før skolestart