Øvre Eiker Svømmeklubb

Svømmekurs

Øvre Eiker Svømmeklubb er en del av Norges Svømmeskoler, og følger dermed deres kursopplegget.

Påmelding skjer gjennom deres internettportal: www.tryggivann.no

For Øvre Eier Svømmeklubb er det en målsetning å tilby en god og rimelig opplæring, med en kombinasjon av tilstrekkelig tid i bassenget kombinert med dyktige og engasjerte instruktører. Vi benytter bassengene både i Vestfossen og i Hokksund. Bassenget i Vestfossen er 10 cm grunnere enn det i Hokksund, og egner seg derfor bedre for de aller yngste.

Vi arranger kurs for aldersgruppen 2 til 100 år :-) og under har vi listet opp disse. For alle våre barnekurs med unntak av "foreldre/barn" på lørdager, så skal foreldre IKKE være med i vannet, men kan godt sitte på kanten å følge kurset derfra. Pris for barn ligger på mellom 1.000 - 1.400 kr. Vi tilbyr en søskenmoderasjon på 200 kr. Kurs går over 10 ganger og varer i 45 minutter.

Øvre Eiker Svømmeklubb

Postboks 241 - 3301 HOKKSUND