Nordre Fjell IL

Fair Play Utvalg 2019

Trygg i Fjell, et samarbeid som handler om å opplyse om mobbing. Sammen ønsker vi å legge tilrette for trygge oppvekstvilkår i vår klubb. Det betyr at dersom du opplever noe selv, eller ser noe du mener ikke er riktig kan du alltid komme til oss. Enten ved å kontakte disse fire damene, eller noen andre med ansvar i klubben. Vi er her for deg.

Før sesongen settes i gang arrangerer FPU også en Fair Play samling. En for seniorlagene og en for ungdomslagene. Hvert år taes nye tema opp: i 2017 handlet det om dommergjerningen og åpenhet om seksuell legning. Sesongen 2016 hadde vi besøk av Marco Elsafadi som snakket om selvtillit, og forholdet mellom spillere.

Har du spørsmål, en sak du vil ta opp, eller ideer å dele kan du kontakte disse damene på følgende vis:
Åse -
Annlaug - ta63@online.no

Inger Anita - ingsko5@hfk.no
Aina - ainakol@hotmail.com

Fair Play Utvalget ønsker lykke til med sesongen, og håper at dersom du opplever noe at du vil ta kontakt. Vil du bidra i Fair Play arbeidet? Ingen problem. Bare ta kontakt og vi finner den beste løsningen sammen!

Nordre Fjell Fotball Nordre Fjell Håndball Nordre Fjell Friidrett
  fotball@nordrefjell.no handball@nordrefjell.no friidrett@nordrefjell.no