Nordre Fjell IL

Sportslig Utvalg 2019

Fra venstre: Torbjørn Hoem, Tom Andreas Grønn-Jensen, Terje Landro, Ingvar Lunden og Cato Foldnes.

I Nordre Fjell har vi en sportsplan som hvert år skal sette målene for lagene og de ulike årstrinnene. I sportsplanen står det hvordan lagene organiseres og hvilken fremdrift de skal ha. SU har hovedansvar for utforming av sportsplanen, og oppdatering av denne etter hvert årsmøte. Sportsplanen skal implementeres i alt klubben gjør, og dette skal SU følge opp, og komme med forslag til endringer ved behov.

SU har ansvar for å gjennomføre trener-, spiller- og lagmøter. På grunnlag av møtene setter de trenerkabalen, og passer på at vi har tilbud til årstrinnene. Og dersom vi ikke har tilbud må SU bidra til å finne nye løsninger.

I 2017 har de viktigste kampsakene vært å styrke A-laget og B-laget. I tillegg til å effektivisere treningene på banen. Slå sammen årstrinn for å samle lagene, skape bedre treningskultur og jobbe med nytt tilbud til Jenter 19. 2018 blir nok et spennende år; nye trenere skal inn i klubben, og vi vi fortsetter arbeidet med kvalitetsklubb-kravene.

SU arrangerer også trenerkurs, og jobber for å følge opp kompetansekravene som kvalitetsklubb nivå 1 fører med.

Dersom du ønsker hjelp, tips eller vil gi ris eller ros kontakt en av de fem medlemmene i SU.

Leder: Terje Landro, terje.landro@bkkfiber.no
Medlem: Tom Andreas Grønn-Jensen, groenn-j@online.no