Nordre Fjell IL

Skader og Forsikring

Foto: NFF

Hva bør du gjøre dersom du eller barna dine blir skadet:

1. Utfør akutt skadebehandling
         - Ring Idrettens skadetelefon (IST) på 02033
  2. Spiller registrerer skademelding på www.idrettshelse.no
  3. Forsikringsselskapet vurderer forsikringsdekning
  4. Idrettens skadetelefon (IST) tar kontakt med spiller uanvhengig om det er dekning i forsikringen
  5. Idrettens skadetelefon (IST) bestiller all utredning og behandling i et kvalitetssikret behandlingsnettverk
  6. Idrettens skadetelefon (IST) følger opp spiller til etter gjennomført behandling

Fotballforsikringen inkluderer fotballspillere i alle aldre.

For spillere under 12 år er det et krav om at spillerne er registrert som medlem av en fotballgruppe/fotballklubb tilknyttet Norges Fotballforbund. Spillerne vil dermed også være dekket ved utøvelse av organisert aktivitet i øvrige idrettslag som er medlem av Norges Idrettsforbund.

Dette betyr at alle fotballspillere, uavhengig av alder og nivå, har samme dekning under grunnforsikringen.

Spillere som har fylt 12 år må være registrert i FIKS som aktive med lagsforsikring inneværende sesong for å være dekket av forsikringsordningen.

For mer informasjon om skadeforsikring gå til NFFs informasjon om forsikring.

Lagsforsikring 13-19 år
Det er klubbens ansvar at spillere har *gyldig forsikring.

*Gyldig forsikring 13-19 år
Spillere må være registrert som aktive med lagsforsikring i Fotballens Informasjons og kommunikasjonssystem (FIKS) inneværende sesong.

Lagsforsikring senior
Det er klubbens ansvar at spillere har *gyldig forsikring.

*Gyldig forsikring senior
Forsikringspremien for det aktuelle laget må være betalt av klubben innen fastsatt frist og spillerne må være registrert som aktive med lagsforsikring i Fotballens Informasjons og kommunikasjonssystem (FIKS) inneværende sesong.

SPILLERE UTEN GYLDIG FORSIKRING

• ER IKKE FORSIKRET